Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Löpning som belöning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har suttit hela morgonen med en uppgift som ska lämnas in på måndag. Passar på att studera på distans när jag ändå har en del fritid över efter jobb och träning. Finns inte så mycket annat att göra, så lite företagsekonomi samt en kurs i idrottsmekanik och rörelseanalys som jag läser just nu. I båda kurserna har jag deadline på måndag kl 8 med varsin stor uppgift. Så morgonen ägnades åt affärsredovisning. Blev lätt trött i huvudet av detta, när jag inte fick ingående och utgående moms att stämma. När jag tillslut fick till det så belönade jag mig med ett löppass.


Är det något fel med det? Fick lite mothugg från brorsan. Han tyckte jag var dålig på belöning. För mig var det ett alldeles utmärkt sätt att rensa skallen igen inför resten av uppgifterna jag måste göra innan måndag. Att jag aldrig lär mig. Tror att jag måste ha tidspress och deadlines för att något ska hända. Har jag för lång tid på mig så skjuter jag det bara på framtiden. Men nu börjar det bli tight om tid.


Löppasset då? Ja, det var sega ben igen. Över 6 mil de senaste 5 dygnen, så det är kanske inte så konstigt att jag får rejält med mothugg. Andra passet i rad som jag kortar ner för att benen strejkar. Har "vilovecka" nästa vecka, så det är bara en träningsdag kvar innan viloveckan. Tänkte fullfölja den trots allt. Det är ju ändå mitt planerade träningsupplägg. Får kika på det till nästa åtta-vecka. Går säkert bra att träna åtta pass, det har jag gjort förr, men får kanske korta distansen eller minska antalet kvalitetspass. Kanske sprida ut dem lite mer över veckan. Nu har det blivit lite mängd, sen mera mängd, sen kvalitet, kvalitet, långpass och kvalitet. Det ger ingen kvalitet.


Tur att man har en träningsdagbok där man kan följa sin utveckling och framförallt ta lärdom av det man gjort bra och mindre bra i träningsupplägget.


Idag blir det fotboll för mig. Eller inte mig, men för Porsanger IL. Hemmapremiär i div 3, ca 300 m från mitt hus. Dumt att missa det. 


Dax att kila!

 
Written 679 weeks ago