Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Krock i verkligheten

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår var en så där dag som man helst vill glömma. Gärna dra täcket över huvudet och styrka dagen från kalendern.


Planen var att kick-starta igång min åtta-vecka, men teorin fungerade inte riktigt i verkligheten. Ibland har jag tagit på mig för mycket helt enkelt. Jobb ca en timme längre än vanligt, då jag ligger minus på flextiden sedan påskhelgen. Sedan föreläsning live via nätet i en av de många kurser jag läser parallellt just nu. Föreläsning i 3 h gör att kvällen är rätt sen när jag var fri igen. Dumt att kasta sig ut i spåret efter 21. Det ligger inte riktigt med min plan, i alla fall inte när det är jobb dagen efter.


Jag hade tänkt att utnyttja tiden mellan jobbet och föreläsningen, men med ombyte, dusch, laga mat osv så hade mitt pass inte blivit längre än 30 min. Kändes inte värt det igår bara. Kan ha berott på det dåliga vädret med. Vindar upp mot 10 m/s och hagel. Helt enkelt "dra täcket över huvudet-dag".


Tar nya tag idag. Löpning med jobbet i em. Det ska bli bra! Det är veckans höjdpunkt på jobbet, i lätt konkurrens med fredagskoset. Det jämnar kanske ut varandra :P


Nu ska jag sluta spy galla över gårdagen. Det är passerad nu och framtiden är det enda jag kan påverka. Förhoppningsvis kan jag lära av dåtiden, men framförallt leva i nutiden!

 
Written 679 weeks ago