Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Full fart framåt

AddthisShare   FeedRSS feed  

Som utlovat så kommer jag nu att redovisa mina nyförvärv från påskhelgen. Släppte mängdträningsskon Asics 2160 igår. Nu kommer lättviktaren, den skinande gula Asics DS Trainer 16! Denna lysande sko fick idag göra premiär när det stod tusingar på schemat igen.


Hade tänkt mig 5x1000 m i 4:20-tempo. Nu är det så att vinden här i Lakselv ständigt är närvarande och man blir förvånad de dagar det inte blåser. Idag var tyvärr en vanlig dag, så jag fick tampas med kraftig motvind på ena långsidan på banan, plus halva kurvan in och halva kurvan ut från samma långsida. Hur som helst är det skitskoj att springa på bana. Speciellt när ett gäng fotbollsgrabbar har träning samtidigt. Annars kan jag uppleva banlöpning som rätt enformigt och tråkigt. Men inte idag som sagt.


Vet inte om det var skorna eller bara jag, men trots att jag motarbetades av vinden så låg kilometertiderna mellan 4:11-4:16, vilket för mig är bra tider. Några veckor till och jag springar under 4 blankt!


För er som väntar på ytterligare nyförvärv så kan jag avslöja att det bara blev ett köp till, ett par 3/4 blå/grå tights från Nike. Ingen spännande bild på dem, så ni får hålla till godo med de lysande skorna istället. Premiärsprang med tightsen i söndags, när jag nästan var uppe på 20 km-sträcket. De fick med beröm godkänt.


Saknar fortfarande lite material, men som jag skrivit tidigare; kan inte köpa allt på en och samma gång.


Dax för middag och vila/uppladdning inför nästa pass. Glöm inte bort vilan och näringen efter träning!

 

Attached images

B7105ab12ba71c9cea0f44c6a1e65008
 
Written 681 weeks ago