Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

Dagen efter

AddthisShare   FeedRSS feed  

Nej, jag är inte bakis. Nej, jag sprang inte Stockholm maraton i helgen. Utan idag är dagen efter mitt sub 45 på milen. Lite lätt stela lår när jag vaknade i morse, men inte värre än så.


Dagens pass blev därför ett "dagen efter"-pass, dvs lätt jogg mellan 6-10 km. Det var planen i alla fall. Nu sprack den planen ganska rejält när jag dels passerade 12 km och dels gjorde det i 5:02-tempo. Inte riktigt dagen efter. Hade det varit för en vecka sedan så hade jag varit sjukt nöjd och precis presterat mitt näst bästa träningspass någonsin. Idag kliver det bara in på plats fem. Tre pass den här veckan, varav dagens var långsammast. Sjukt vilken förändring. Kanske har något med mitt träningsupplägg ändå. Eller att jag vågar ta i lite mer. Vad har jag varit så rädd för? Mjölksyra? Att inte orka hela vägen runt? Det är knappast så att världen går under om jag måste avbryta ett pass eller för den delen bara sänka tempot för att ta mig i mål.


Vad det än är, så har det släppt några spärrar den sista veckan. Nu är det bara att hänga med, för den här resan vill jag göra!

 
Written 677 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 676 weeks ago

Linda Granath

Underbart att läsa!