Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
A7ubnswjq00gc4ko8csc
  • Pages

  • No pages

Ower Link Blog

Daniels blogg

Om löpning och livet i stort

17 maj

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja, jag vet, det är bara den 16 maj idag. Men här i Norge firas det för fullt redan nu. Imorgon är en röd dag, så ungdomarna har korkat upp ölen redan, (är ju en vanlig dag på onsdag igen, så de får väl passa på).


Gav mig ut på en intervallrunda idag igen. 12x400 m i 1,43 min / intervall och 200 m joggvila var planen. När jag efter uppvärmning kom till banan så var det fullt med ungdomar (som korkat upp) inne på fotbollsplanen. De sparkade hellre än bra, om jag säger så. Jag hann inte ens ta mig till startlinjen innan de bjudit in mig till matchen och sen han jag bara springa en intervall innan jag fick ett gäng med mig på banan. Kändes bra att bjuda på lite konditionsträning, hade känslan av att de inte sprungit så mycket i sina dagar. Det som var lite sämre med mina ögon sett var tempot, jag kollade inte på klockan, utan pinnade bara iväg. Oops, 1,30 på första med sällskap och 1,35 på andra.


Som tur var så orkade inte ungdomarna mer (var nog bara 2 st som följde med mig, resten gav sig efter 100 m), det hade säkert viktigare saker att göra (fast vad kan vara viktigare än träning!?).


Den första intervallen var alltså över 3 sek snabbare per hundra meter. Inte konstigt att jag började ackumulera syra efter ytterligare några intervaller. Joggvilan byttes snabbt till gåvila för att efter 7 intervallen kombinera 100 m gång och 100 m jogg. Fortsatte sedan så in till mål.


Imorgon blir det vilodag, inte för att jag känner att jag behöver det just nu, utan för att det står det på schemat. Har en vilovecka med totalt 4 pass. Tänkte ta ett på fredag och ett till helgen, det innebär att det endast är ett pass kvar att fördela över tisdag, onsdag och torsdag. Kommer att ha abstinens på torsdag, men den dagen, den sorgen.


Idag har jag sprungit in 17 maj. Heja Norge!

 
Written 678 weeks ago