Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

NailShop Link Blog

KvinnaJenny Andersson

Vägen mot målet!

Mot toppform & jag har bestämt mig!

Liten löptur mellan skurarna..

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ingen reda med träningen för mig i dag heller. Har inte kört styrka sedan i fredags!! Skandal. Men kroppen mår fint så jag ska inte klaga ändå. Man behöver ju vila också så klart. Den få stå ut med en hel del på gymmet när jag är där så... jaa vad fan.


Tog mig ut på en liten joggingtur innan lunchen i varje fall. Dock bara 3,3km men det var skönt. Hann precis ta mig runt innan regnet kom igen. Vi har inget fint väder alls i dag! Jag är dessutom hemma med min son som är lite hostig och dan. Körde lite styrka hemma efter löpningen, det funkar ju det med!



Jag har funderat på att köpa mig en pump stång att ha hemma och i sommarstugan osv. När man inte har tillgång till ett gym eller när man inte känner för det för att solen gassar. Någon som har ett tips på ställe att köpa detta på? Vill ha en som är klädd med gummi, både stång och vikter för att kunna ha inne också. Minst 25kg totalt..Paket?


Thingeling..

 

Attached images

19dab76e901ddc43e62ef31310adccc7
 
Written 731 weeks ago
42728 731 weeks ago

aCookie

Vet inte av någon som säljer pumpstänger men du kan ju köpa kettlebells, tror jag i a f är bättre än pump. Men är väl lite partisk...
61534 731 weeks ago

NailShop

Ja, jag har faktiskt funderat på det! Kanske ska satsa på det i stället. Har aldrig jobbat med det, men en sjukgymnast och tränar på gymmet kan en hel del om det där har jag sett!!