Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
32638
  • Pages

  • No pages

lenamarie Link Blog

KvinnaMarie Särdqvist, 43year , Mariestad, Sweden

Klara färdiga gå....eller spring

MP3

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag har bestämt mig för att skaffa mig en mp3a för träningen, nu har jag min telefon som träningskompis men det är sååååååå störande när folk ringer mitt i löprundan. Näe, då e jag i fred. Jag vill ha en som sitter som en smäck och inte trillar ur öronen när man springer eller cyklar. Med eller utan radio, det spelar ingen roll. Har du ngt tips?


Idag har det vart riktigt "trök"-väder. Blev en promenix, hade inte tänkt att göra ngt men ena benet före det andra och vips så var det gjort....


Imorgon ska jag.....

 
Written 734 weeks ago
42728 734 weeks ago

aCookie

Jag har en ipod, minsta modellen som har ett clip på baksidan. Den sitter som tusan och är perfekt att träna med. Billig och finns i tusen färger. Saknar dock display, men annars perfekt.
57464 734 weeks ago

evamariasjoberg

Jag kan rekomendera ipod. Haft min i ett år. Kan även rekomendera tillbehör nike +. Den håller koll på hur långt man springer, hur det går. Bytter musiken om man segar lite. Är mycket rolig. Tycker att det blivit lite roligare att träna med den. Man kan även få träningsprogram. Om du har nike pegasus så finns det under sulan en ficka som man lägger sensorn i. Om man inte har det så kan man lägga den i strumpan eller köpa en fika som man knytter fast i sko snöret.
32638 734 weeks ago

lenamarie

det låter bra, ska kolla upp! Tack!