Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture
  • Pages

  • No pages

Lampfot Link Blog

Madison Pop

Never leave it in the hands of the judges

Lampfots Blogg

Veckan som gått / Gettar mina priorities straight

AddthisShare   FeedRSS feed  

Öh ehm heeej... Det var ju inte riktigt meningen att det skulle gå 2 veckor mellan inläggen. Har så mycket att göra, gah... I stort sett allt jag gör just nu är kul eller utvecklande - eller både och. Så jag har verkligen i-landsproblem med stort I och det känns verkligen ganska nice. Men jag måste getta mina priorities straight. Som man säger.


Och så övar jag ju på det där med att:


1. Planera
2. Göra 


Istället för att:


1. Planera
2. Se att jag bara skulle hinna typ 2 av 200 grejer idag
3. Planera en action-day imorgon
4. Sova
5. Planera in lite nya grejer jag kom ihåg inatt att jag faktiskt måste göra också för att jag skulle gjort dem för ca 5 veckor sen
6. Bli stressad, göra kaffe
7. Planera om för att bli mer effektiv och ha en chans att hinna allt (aka "The Big Black Hole"...)
8. Bli utmattad, ta en powernap
9. Käka lunch
10. Göra


Tränar iaf regelbundet nu, enligt schema, eller ja, 80% enligt schema som vanligt :) Kommer nog ha det så ett tag till, iaf sålänge jag inte har en slavdrivare/tränare som piskar mig :P Har en liten note på alla pass som jag inte hunnit regga på Shapelink än...


I tisdags tog jag årets första löprunda! Halleluja! Ja ungefär så kändes det :D Nicesomfaaaaan! De första 3k blev telesnackpromenad. Men sen rullade jag igång, marken var blöt och grusig och det var nästan ingen is alls på cykelbanan, trots att klockan var 23. Jag körde ganska lugn jämn takt, ca 175-185 BPM, 8k. Kom på att jag inte ville starta löpsäsongen med intervaller, så intervallplaylisten får vänta ett tag till.


I onsdags fick jag privat kickboxningsträning! Jag har medvetet valt tider med lite folk, mest för att slippa snubbla på andra, men jag får oftast bättre träning också. Och ibland blir man heeelt själv och heeelt kungligt är det! Blev överöst av komplimanger också, kände mitt ego pressa mot fönsterrutorna hehe. Tur att det ena fönstret var öppet, annars hade nog allihop exploderat. Antar att träningen med The Pit har gett utslag. Och visst, deras pass är nästintill självmord :) De här onsdagspassen är rätt hårda också, så de blir bra ersättning :D Mentala träningen har nog också bidragit. Jag är mycket lugnare och har uthålligare fokus, helt enkelt mer närvarande. Bra.


I fredags körde jag min fightflex efter morgonjoggen - och jag lovar att lägga upp passet här ASAP! Men jag måååste skaffa ny yogamatta nuuu. Min är full av glassplitter. Den ligger i en liksäck i hallen sen några veckor tillbaka. Jag försöker sörja klart så att jag kan gå vidare och begrava den i soprummet. Jag hade 2 likadana speglar till, men inga fler mattor. Mina knän + Golv = Blåmärken. Vet inte varför jag får blåmärken så sjukt lätt, men det verkar ligga i släkten. Vet iofs inte om ärftlighet gör saken bättre? :P


I lördags blev första förmiddags-kick'n'boxen på lääääänge. Det är fan nice att börja helgen med fyspass kl 10! Faktiskt! Visst, man är lite extra trög och lite bekväm av sig, men vad gör man när tränaren säger "Den som droppar armarna gör 10 armhävningar och 10 situps"? Funderandet över om det var värt för att vila axlarna från den statiska belastningen funkade bra som distraktion - jag grubblade så jag nästan blev trött i huvudet också :P


Nu ska jag ut och springa min "Morgonjogg". Min dagsplan var sååå bra, men sen blev det ett stort effektivitetshack redan i början, direkt efter frukost! Jag hade lovat att fixa hem UFC 126 inför ikväll. Hittade snabbt en-såndär-fil-man-inte-får-ha - men inte en enda seeder! Hittade en till - samma sak! Sen hittade jag inte fler filer! Nånstans!


Hörde i veckan att Ultimate Fascist Cooperation, nej ehm ursäkta, UFC, har ökat insatserna för internetkontroll - igen - inför UFC 126. Och det var ju redan illa. Jag betalade faktiskt t.o.m. för web-TV, tror det var UFC 124, men det hängde sig hela tiden och var aaaaskasst (inget fel på mitt nät) så jag betalar inte för det igen gaddammit! Kunde ju köpt ett flak Powerking för den hundralappen! Och sovit den natten! Kände mig mäkta duktig när jag knappade in Visanumret, men jag fick sopa upp min krossade gloria, svära lite, och gömma den på helig plats for recovery. Catch it if you can.


Efter ett tag körde iaf seedandet igång och nu är den nästan klar. Och jag kan få uppleva min älskade morgonjogg utan panikångest.Dana White   (Bilden är ett montage)


Nu är den klar! Phew. Over'n'aaooout. 


Nej! Har Strikeforce på i bakgrunden och nu är det dags för le grande finale! Diaz vs. Cyborg! Ja jag är liiite efter :) Hm, jag kan iofs värma upp samtidigt som jag kollar på det. Yes. Ultimate Multitasking.


Ciao!

 

Attached images

9a9d68385c5287f9d8669c2bc22dcdf6
 
Written 559 weeks ago
42728 559 weeks ago

aCookie

Jamen, man VET ju att det borde gå att planera och rodda runt detta på ett bättre sätt. Men att göra det? Think not. Jag är en jävel på att planera och skriva långa listor på vad jag ska göra (så att jag inte glömmer). Men att GÖRA det? Not so much....
3745 559 weeks ago

Åström

Tänkte i mitt stilla sinne "var fan har hon lampfot försvunnit, det har vl inte hänt nå.. Hennes blogg var ju läsvärd" Å vad ser jag om inte bloggen..
Pictu 559 weeks ago

Lampfot

Naww tack, hehe, nej det har inte hänt nåt, eller som sagt, det händer massor..! ;P