Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Dlgtpsttejkk8soko8w4

karolin.hedlund@telia.com Link Blog

KvinnaKarolin Hedlund, 59year , Hässleholm, Sweden

karolin.hedlund@telia.com's Blog

influensatider

AddthisShare   FeedRSS feed  

Man går i tron att man som vältränad kan undvika sjukdomar. Åtminstone inbillar man sig att det inte tar lika häftigt som på en otränad och det kanske det inte gör. Flunsan i kombination med den astma man har så går det bara åt ett håll. Jag gick ner för räkning. Nu drabbas jag inte på samma sätt som normalt folk. Tack vare astman så landar allt skit i just luftsystemet. Ingen feber, inget ont i kroppen eller huvudvärk m.m. Jag får inte luft och det känns som om lungorna har blivit som russin. Hur kul är nu detta? Inte alls. Du hostar och hostar och slem med all annan skit åker "rollercoaster" i luftrören. Ta mej fan om man inte däckar utav all den styrka som krävs för att få opp snusket. Sen ligger man där och kan inget annat göra. Kraften har gått ur dig. I 5 dar fick jag kämpa mig igenom detta lilla helvete. Igår vart jag på gymmet och körde styrka. Svetten forsade dels för det långa uppehållet och dels för att få lungpartiet att börja jobba igen. Det vart jävligt skönt. Mycket skit släppte loss. Idag sprang jag en liten långsam löprunda för att känna mig fram. Det gick relativt men skam den som ger sig. Imorgon eller sent ikväll kan det kanske bli en kortis igen. Luftsystemet blir bättre efter en tur ute i friska luften och att pumpen får börja jobba igen. Det blir mindre tungt. Upprensning!!

 
Written 610 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 610 weeks ago

Vidstige

Å andra sidan så gör den luftrörsvidgande medicinen att kroppen lättare får död på viruset. Det sa i alla fall läkaren som skrev ut medicin till min son som har astma. Han sa också att jag som inte har astma ska låta bli min sons medicin (jag föreslog att jag kunde ta den när jag var sjuk). ;)
För du har väl luftrörsvidgande medicin!?!
Dlgtpsttejkk8soko8w4 610 weeks ago

karolin.hedlund@telia.com

Visst har jag inhalator men mitt internminne är överbelastat och läcker som ett såll. Har svårt för att komma ihåg den där burken och självklart straffar det sig.