Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
40681
  • Pages

  • No pages

infrva Link Blog

KvinnaIngela Fredriksson, 56year , Järfälla, Sweden

infrva's Blog

Tjuvjakt i stugan! Jaha, då var det igång igen. Där

AddthisShare   FeedRSS feed  

vi har stugan, utanför Älvsbyn verkar ha en dragningskraft för tjuvar. För några år sedan tog dom Juha där i krokarna och nu var det dags igen. Rån på en bank i Älvsbyn. Två av rånarna tyckte det var en mycket bra ide att tälta, den här årstiden, jakttider nära en ganska nygjord skogsväg. Några jägare såg spår och kollade upp och hittade dessa "fågelskådare" med lågskor i skogen. Alltså, är det inspelning för Jönssonligan eller?


Dom tar sig vidare in till byn, där alla känner alla och ni vet hur det är i en byhåla man har koll om det kommer två främmande människor promenerande. Polisen sa sen att dom är inte uppifrån, nähä?! I en storstad kan man nog bli anonym men här... Barnen tyckte det var väldigt spännande att nåt sånt här händer i Lycko(stugan).


Det var precis tjugofem år sedan min pappa blev anfallen av en björn däruppe det stod visst en tillbakablick om det i nsd i förra veckan. Så visst känns stugan som ett ställe där det händer lite grejor.


Snart dags för Hässelbyloppet, på söndag. Känner mig inte riktigt laddad. Stora målet var LL och nu ångrar jag att jag inte tävlat nåt mer kortare lopp. Det är ju snart att dra på sig skidskorna och börjat köra rullskidor inför Vasaloppet. Det går så snabbt här på hösten.


På höstlovet kommer jag ha jättekul. Ska på min gamla skola GIH och ha jätteroliga blandade pass. Från afrodans, yoga till Martin Lidbergs döjobbiga pass(men superroliga). Ser framemot det plus att man får träffa andra idrottslärare, ledare från hela Sverige. Kul, kul!

 
Written 762 weeks ago
40681 762 weeks ago

infrva

Ni får jaga lite annat än bara älgar tror jag.
39858 762 weeks ago

Göran44

Min morsa har ett hus där i krokarna i närheten av "storforsen"?=/
42728 762 weeks ago

aCookie

Mmm.. jag kommer också från en liten håla och det är intressant hur folk tror att de kan passera obemärkt förbi. Alla vet - allting - och glömmer heller aldrig nåt.