Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
Picture?width
  • Pages

  • No pages

Hillar Link Blog

ManLas Hillar, 40year , Växjö, Sweden

Tillbaka till formen

Värme och vm-final!

AddthisShare   FeedRSS feed  

"Pust, stånk och stön! Åh, vad varmt det är.."


Hur mycket gnäll har man inte hört denna helgen? Folk som gnäller över värmen och folk som verkar längta till vintern redan nu.. Aja.. Alla är vi olika? Jag ska inte klaga på dom som klagar utan ta mig tid att njuta av värmen istället? ;)


Jag har inte tränat denna helgen utan bara varit hemma. Har varit fruktansvärt skönt faktiskt. Jag kände att jag behövde den vilan efter den tuffa arbetsveckan som var. Det blir träning i morgon måndag istället. Det är laddat för ett pass för rygg/traps/biceps. Eftersom träningen är upplagd för att stärka överkroppen till större del för att undvika päronformen på kroppen så blir det lite speciell träning just nu. Jobbar som sopgubbe under sommaren så det blir ju en hel del promenader mellan tunnorna. Det kanske kan hjälpa mot förbränningen lite. Ska väga mig i morgon innan jobbet och vi får hoppas att viktkurvan fortsätter att peka neråt nu..



Näe, finns ingen ro att skriva mer. Spanien - Holland på tv och det är spelat 103 min, varför slösa tid här då? Fortfarande 0-0 dock. Aupa España!


Hoppas ni haft en bra helg iaf!


 


 

 

Attached images

912f589a73ccc611cc785f5f8a4c67d3
 
Written 723 weeks ago
42728 723 weeks ago

aCookie

Ja, vi svenskar och vädret.... Först är det för kallt, sedan för varmt osv. Jag säger som dig, njut av värmen och nuet. Det ska jag också göra:-)