Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Nya svarta

AddthisShare   FeedRSS feed  

Öppnade lördagen med att ta en tur till löplabbet. Har börjat känna att mina gamla Saucony har gjort sitt, vilket gick fort nu när jag verkligen kommit upp i riktigt hyggliga milmängder varje vecka. Så det kändes lika bra att dra iväg på en gång och föröka investera i ett par nya.


Resultatet blev ett par Asics 2140 Black. Fantastiskt skön och välsittande sko. Det var den första av alla de 5-6 par olika jag provade och jag kände direkt att ingen kommer att kännas lika bra som den på foten.


Kanske är det lite av en chansing också. Tidigare har jag haft ett par Asics 1140, som inte alls var speciellt roliga att springa med. Klumpiga och de gjorde att min ena vad inte riktigt ville vara med och leka längre. Men förhoppningsvis var det kanske andra omständigheter än de skorna som gjorde att vaden gav upp, samt att den här uppföljaren passar mig bättre.


I kväll bär det av ut till Viksjö och storebrors hus. Givetvis passar vi på att köra ett pass tillsammans, och då passar det kanske bra att inviga de nya små svarta kompisarna.

 

Attached images

62ce69a3485c8bbf674eca9b76191777
 
Written 746 weeks ago
35388 746 weeks ago

Marcus74

trevligt med nya skor! Hoppas att du kommer att trivas bra i dem!