Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

När allt gick så bra

AddthisShare   FeedRSS feed  

Förra veckan var en av de bästa träningsveckorna på över ett år. Jag fick in intervallpasset, långpass och ett tempopass på milen. Benen var tunga på tusingarna, men svarade ordentligt när det gick lite snabbare på milen. Nöjd med veckans träning slog jag till och kröp upp i biosoffan och kollade på snabba cash.


Men som allt gott måste det ta slut någon gång. I vanliga fall brukar det handla om någon skada efter några bra veckors träning. Men så illa är det inte nu. Nu vaknade jag på söndagen och kände mig konstig. Illamående. Och ett halvt dygn senare. Låg jag på badrumsgolvet (tur att det finns golvvärme) och bjöd toaletten på tacos.


Nu är det tisdag och jag har varit tvungen att håll amig hemma från arbetet idag också. Inte roligt när man är på fel sida om den där 48-timmars regeln. Men nu när kvällen kryper fram passar jag på att rasta benen lite. En kort och lugn 7km runda i snömodden. Löparens värsta underlag.


Kommande vecka är lite oklar. Mycket att göra på fritiden. Lite tid att få ihop många km. Vi får se hur det går. Tanken med det hela var ändå att jag inte skulle få ångest om jag missade några pass. Nu är jag i alla fall frisk från magsjukan. Vi får börja där.

 
Written 745 weeks ago
365 745 weeks ago

nolofsson

Välkommen i klubben. Blev själv magsjuk natten mellan fredag och lördag. Idag är första dagen orken har kommit tillbaks. Tar grymt på krafterna med magsjuka.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 745 weeks ago

Linda Granath

Jag hatar magsjuka, men du verkar ju ha piggnat till snabbt.
925583d5ba38d74a169664e9013b2a4ac3a8d05a7292a11496b5ba2b0c787966 745 weeks ago

Glenns

Jo, jag verkade få en skonsam version den här gången. Annars tar jag hellre magsjuka än förkylning, magsjukan är plågsam men snabbt över, förkylningar kan dra ut så djävulskt.