Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Längtan

AddthisShare   FeedRSS feed  

Så var julen över. Skönt. Jag är ingen stor fantast av julmat. Och så behöver jag rutiner. Att bara vara ledig kan vara skönt några dagar. Men blir det för mycket känns det bara jobbigt. Ska bli skönt att börja arbeta snart igen. Och få lite struktur på dagarna.

Har under julen fortsatt med styrketräningen och kört något enstaka lätt pass på motionscykeln. Mer går inte att köra med hälsenans nuvarande tillstånd.

I morgon ska jag tillbaka till läkaren och låta Dr. Gustafsson plocka bort bandaget och stygnen. Sedan är det bara bygga på träningen eftersom.

Nu när jag åker bil förbi vägar där jag annars brukar springa fram känns det mest jobbigt. Jag tittar ut genom fönstret. Jag vill inget hellre än att dra på mig skorna och sticka ut. Steg efter steg på skogsvägar. På våt och grusig asfalt. I bostadsområden och i de ödsliga skogspartierna. Se klockan på armen ticka och känna hur benen får jobba. Bättre än så blir det inte.

 
Written 852 weeks ago
6061 852 weeks ago

HakanLarsson

Ursh så jobbigt att inte kunna träna. Fy. Men nu är du på bättringsvägen. Vad säger läkarna, hur lång tid tar det att rehabba?
925583d5ba38d74a169664e9013b2a4ac3a8d05a7292a11496b5ba2b0c787966 852 weeks ago

Glenns

Håkan Jodå, nu går det framåt. Tog bort stygnen idag. Så nu blir det lite hårdare pass på cykeln. Men att börja springa tar nog 2-3 veckor till skulle jag tro. Men jämfört med operationen på den högra så ligger jag just nu 2 veckor före. Det är fint.
Gott nytt år på dig!