Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Feber och allmänt illamående

AddthisShare   FeedRSS feed  

Förra veckan blev till slut en av de bästa träningsveckorna på många år. Nästan ända tillbaka till glansdagarna. Fast ändå inte. Veckan efter blev betydligt sämre. Redan på måndagen kände jag mig hängig och seg. Och på tisdagen, gick jag hem, eller blev hemskickad, eftersom jag är så envis och tror mig kunna arbeta normalt ändå.


Låg hemma med feber hela onsdagen. Innan jag repade mig och kom upp på benen på torsdag. Och så stack jag iväg till arbetet på fredagen. Blev en kort arbetsvecka det här. Men tyvärr blev det inte så mycket träning i helgen ändå. För jag har haft något konstant illamående. Kräkfärdig. Huvudvärk. Yr. Som om jag skulle vara bakis utan att dricka alkohol. Tror nästan att jag har någon obotlig sjukdom.


Kanske bara är brist på någonting. Senaste tiden har kilona rasat av mig och det börjar bli väldigt lite att ta av på kroppen nu. Rikitgt bra på ett sätt. Men kanske mindre bra på andra. Vi får se vart det hela slutar.


Idag är det söndag. Söndagsångest dagen. Den är sällan rolig. Tvingade mig ut nyss för en kortare joggtur. 5km i Rösjöspåret på en onödigt ojämnt underlag. Men nu fick jag väcka kroppen lite i alla fall. Förbereda den på tuffare pass nästa vecka. Förhoppningsvis. Byta ut det gamla syret mott nytt i lungorna. Andas friskt i stället för instängt. Känns som att jag har setat instängd i lägenheten i snart en vecka. Är kanske inte så konstigt att jag är illamående.

 
Written 742 weeks ago
35388 742 weeks ago

Marcus74

jobbigt att vara hemma o vara sjuk. Man klättrar på väggarna tillslut. När man inte FÅR/BÖR träna så VILL man ju gärna träna.
Vad skönt att du tog dit ut idag. Tror inte det är helt fel med lite frisk luft.

Bra att du är på bra igen!
925583d5ba38d74a169664e9013b2a4ac3a8d05a7292a11496b5ba2b0c787966 742 weeks ago

Glenns

Det brukar bli så. Ibland är man less och vill verkligen inte springa. Men sen när man inte får, det är då man verkligen vill.
Jaja, nu gäller det bara att komma in i träningsrytmen igen.