Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Den om två raka

AddthisShare   FeedRSS feed  

Klockan ringde strax innan 06.00. Det är förbannat tidigt. Egentligen borde det finnas någon slags lag att man inte får stiga upp innan kl 08.00. Nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen. Som tar mig till tåget. Som tar mig till en annan buss. En timmes resväg till arbetet. En timme som skulle kunna vara 10 minuter. Om jag hade haft en bil.

I veckan blev det två löppass i rad. Både måndag och tisdag. 2km och 2.5km. På onsdags morgonen kändes senan inte alls bra. Men efter någon timme var den som vanligt och jag har inte kännt något speciellt i den sedan dess. Men i fortsättningen blir det nog löppass endast varannan dag. Precis som ordern var.

En av km tiderna var nere på 4.21 ockå. Och även om det är en fart som känns lätt så är den nog inte optimal för senan. Inte i dagsläget.

Nu blir det två vilodagar i stället. Personalmöte och utvecklingssamtal tog upp tiden igår. Plötsligt var jag hemma och klockan var 22. Och idag är det China teatern som tar upp hela kvällen. Men kanske är det inte så farligt ändå. Kanske är det bra med en extra dag.

Nu är det bara några minuter kvar innan bussen går. Och jag måste nästan jogga dit. Ska man räkna det som ett pass? Kanske inte. Jag får vänta till i morgon innan det blir fler löpsteg.

 

 
Written 838 weeks ago
11700 838 weeks ago

cicci2

Å jag vet! Hatar kollektivtrafik och har samma dilemma. Tillbringar 80 minuter på en buss varje dag, att köra samma sträcka med bil tar 15 minuter ungefär!