Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Den om den onödiga farten

AddthisShare   FeedRSS feed  

Att det ska vara så förbannat svårt att hålla nere farten. Jag får ligga kring 4.45-5.00 fart på mina 2km. Ibland har jag av misstag kommit ner mot 4.30/km. Ofta i samband av Jannes närvaro.

Idag skulle det återigen bli 2km i 4.45-5.00 fart. Så var det tänkt i alla fall. Med solen i ögonen stack jag i väg ner för kullen på första km. Strax innan km-markeringen tittade jag snabbt på klockan. Den slog precis om till 4.00. Smått chockad vände jag efter första km på 4.14.86. Och det utan att trycka på någonting.

Andra km skulle bli lugnare. Återigen fick jag fel. Jävligt fel t.o.m. 3.56.46 stod klockan på efter andra km som går uppför. Lagom bra för senan. Den strålade lite när jag gick upp för trappen. Men sedan dess har det känts okej.

Jag måste verkligen håller ner faten i framtiden, om jag inte ska få börja om med rehaben igen. Hur svårt ska det vara egentligen? Jag kanske ska se till att ha Flickan från landet i norr cyklandes bredvid som håller koll på farten. För jag själv verkar vara allt för oansvarig för att hålla ordning på min egen fart.

Skål!

 
Written 837 weeks ago