Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Den om älgarna

AddthisShare   FeedRSS feed  

Där satt jag skumpandes längs grusvägen. Jag satt på mammas gamla cykel. Med mopedstöd och cykelkorg. En riktig pärla. Bredvid mig värmde Janne upp inför veckans intervallpass. (11x1000m vila 1' snitt ca. 3.11)

På ängen bredvid. Mellan två vägar tycke jag mig se tre stora hästar. Men jag såg inget stängsel. Jag funderade lite och tittade en gång till. Då såg jag att det inte var hästar. Det var tre stora älgar som stod där. Mellan två vägar på en liten äng.

Men nu var det inte älgar det gällde. Utan dagens löparrunda. Den tredje efter operationen. 3km blev det den här gången (4.58.14/4.45.43/4.30.60). Första km var riktigt stel. Jag får inte till något bra rull på vänsterfoten. Egentligen blir hela vänsterbenet lite stelt. Steget faller sig inte ett dugg naturligt. Jag får akta mig lite att inte belasta högerbenet för mycket. Det har en dendens att bli så just nu.

Andra km flöt på bra. Det kändes mera avslappnat och mindre stelt kring såret. Likaså på sista km. Men kanske att 4.30 är lite för snabbt just nu. Jag bör försöka hålla mig lite till de lägre farterna. Kanske runt 4.50-5.00. Tur att man inte är ivrig då.

 
Written 850 weeks ago