Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Den om att ta ett steg tillbaka

AddthisShare   FeedRSS feed  

Och så kom den där dagen. Den där dagen som jag hoppades inte skulle komma. Men som innerst inne var väntad. Det hade gått för bra. För snabbt fram. Nu får jag backa tillbaka. Inte till ruta ett. Men ett steg tillbaka.

Under de senaste dagarna har foten och senan börjat svullna upp lite igen. Inget jätteallvarligt. Men en klart synlig svullnad. Kanske har jag cyklat på för hårt. Eller så beror det på att jag nu igen börjat arbeta. Så då blir jag tvungen att gå en hel del. För att ens ha en chans att hänga med alla dessa barn som flyger fram och tillbaka.

I vilket fall som helst så har det kanske gått för snabbt fram. Jag får backa lite och ta det lite lugnare några dagar. Hålla mig till endast styrketräning. Dra i bromsen. 

 
Written 852 weeks ago
6061 852 weeks ago

HakanLarsson

Så är livet. Två steg framåt, ett halvt bakåt. Eller hur det nu heter. Lyssna på kroppen och använd huvudet. Det är ofta en bättre kombination än att enbart lyssna till hjärtat. Ty vi lyckliga få, som älskar att träna, vill ofta mer än vi klarar. Men det ordnar sig. Du är snart på planen igen!!