Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Glenns Link Blog

ManMatthias Amnéus, 43year , Umeå, Sweden

En löpares dagbok

A winner never quits - A quiter never wins

Den om allt på samma gång

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det är maj. Och det har nu gått två månader sedan jag var hos Dr. Gustafsson och fick ordern att köra 2km varannan dag. Det är maj. Och det har inte skett någon förbättring. Lite mindre ömhet på morgonen. Det är det jag kan luta mig mot.

Som en maskin drar jag varannan dag på mig skorna och joggar i väg de där löjliga 2km. I ett tempo jag inte trodde fanns. Och precis som passet innan så ömmar senan. Den ömmar de första 4-5'. Efter det stannar jag upp och känner lite på den. Jag känner och jag letar. Men det existerar ingen ömhet någonstans. Så jag vänder mig om. Och joggar hem igen. Joggar 4-5' med beytdligt mindre ömhet.

Men det duger inte för mig. Jag vill inte ha ömheten de första minuterna heller. Så klart. Det vill ingen. Och frustrationen växer när jag inte kan sätta fingret på vart det gör ont på senan.

Nu återstår det två pass innan jag ska prata med Dr. Gustafsson. Jag vet inte riktigt vad jag ska fråga. Eller vad jag ska säga. Men det visar sig. Kanske är det dags att slänga upp sig på operationsbordet igen. Jag ska bara leta efter pengar. Och efter tid till det.

Samtidigt som jag försöker bli av med ömheten och stelheten. Bli kvitt de korta passen. Så kommer arbetet till mig. Arbete som stapar sig och gör att jag knappt får huvudet ovanför ytan. Så brukar det bli den här tiden. Det är maj. Och med maj kommer allt.

 
Written 834 weeks ago
6061 834 weeks ago

HakanLarsson

Jag lider med dig. Tänk så många som är friska, men som inte vill springa. Dom är galna.
925583d5ba38d74a169664e9013b2a4ac3a8d05a7292a11496b5ba2b0c787966 834 weeks ago

Glenns

Håkan - Jo, man borde kunna byta hälsena med någon som ändå inte vill använda den på samma sätt. Livet är visst inte alltid rättvist.