Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Pages

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna52year , Stockholm, Sweden

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Träningskompisar.-)

AddthisShare   FeedRSS feed  
Kom iväg till gymmet i alla fall, blev lite sen dock eftersom jag höll till i tvättstugan på morgonen. Det är verkligen enda nackdelen med all träning - att det blir så vansinnigt mycket tvätt! Men, min senare ankomst till gymmet innebar att jag inte hann med någon cirkel. Jag gjorde sex set * tre på knäböj med stången upp på raka armar. Jag tog trettio kg. Tror nog att jag kan öka det till nästa gång och köra något av setten på 32,5 kg.

Sedan var det dags för bänkpress. Jag äääälskar bänk:-) Idag skulle jag göra fem set av ettor. Alla säger att man blir svagare av att gå ner i vikt och jag har ju gått ner en del sedan snälla Madde hjälpt mig (Tack Madde!). Jag tror att jag har tappat en del både på knäböj och bänk. Men idag tog jag 62,5 kg utan problem. Som bäst har jag tagit 72,5 kg. Borde väl kunna ta det igen så småningom:-)

Efter träningen ilade jag iväg för att träffa två av mina sparringkompisar. Alltid kul att se dem:-) Vi pratade om träning (såklart...). Alltså, jag älskar väl alla mina vänner, men en del är inte lika intresserade av att höra om mina träningsplaner:-P Men här kunde jag frossa i godan ro och bli inspierard av mina kompisar. Jag ska ju gå en kurs i Pose (som många andra Shapelinkare redan gjort). Jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer att göra mig till mer av en löpare. Jag sitter och när en förhoppning om att någon gång orka springa en mil eller så. Men löpning är tuuuungt:-( Jag gillar kortare intervaller då jag får springa som en dåre, men allt över typ 400 meter är för långt... Så någon ultralöpare lär han inte lyckas skaka fram ur mig, men jag hoppas på förbättringar i alla fall. Med tanke på hur dåligt min löpning går nu så vore det väl konstigt om han inte skulle kunna förbättra det?

Häpp, jag ska vila lite inför mitt morgonpass imorgon. Då blir det nog knäböj och militärpress. Ska också köra lite Invertive Row (pull up smith). Ska testa den tyngre varianten med fossingarna på bänk. Så hörs jag inte av efter det har jag tappat greppet och slagit i skallen i golvet:-D (tur i oturen att man begåvats med en träskalle...).
 
Written 749 weeks ago