Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Pages

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna52year , Stockholm, Sweden

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Hoppdag!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Av någon anledning har min hemdator vägrat att ta in mig på Shapelink:-( Helt hopplöst, fattar inte varför eller hur, det bara vägrade att fungera. Men nu är jag inne igen!


I lördags tränade jag hopp med Pernie. Sjukt rolig träning. Man tränar olika hopp och steg, kombinerar detta med några styrketräningsövningar. Tränade Borsowsteg, jämfotahopp, enbenshopp, utfallssteg med hantlar ovanför huvudet, ryggresningar med motvikt, massor av mage (beach 2009!) osv. Jätterolig träning, jag var dock väl medveten om att Pernie, som inte brukar träna sånt här kommer att få en handikappande träningsvärk:-) Hon var inte heeeelt nöjd sen.... Jag var desto gladare;-)


I måndags tränade jag löpning kombinerat med magövningar. Sprang en km (så fort jag orkar), 3*3 mage, osv i fem km. Sjukt jobbigt, men roligt eftersom det inte är långa pass i en övning utan det går snabbt och man får variera sig lite. Gjorde brutalbänk, sidolyft från bänk, båten (där man sträcker ut benen), höft/ben lyft från bänk med crunch och höftlyft med tåtouch.


På eftermiddagen tränade jag lite kickboxning med M-K. Vi körde stopptekniker inför hennes match på söndag (håller alla tummar jag hittar:-), samt tekniker för att avbryta en attack. Gick rätt bra, det var riktigt roligt i alla fall.


På kvällen så var det PT-Cirkel. Det var olika intervaller och löpstarter, styrketräning med utfall bakåt, köttbullen, fightjumps, vikt över ländrygg, löpning och armhävningar (händerna på en stepbräda, ha alltid en hand på brädan. Börja med att sätta i vänster hand på golvet, höger på brädan, gör en armhävning. Sätt upp vänster hand på brädan, höger på golvet, ner i en armhävning. Skall helst vara snabba och explosiva rörelser).


Trots all träning igår känner jag mig pigg och fräsch idag! Idag är det dock vilodag:-( Men jag har kickboxning att se fram emot imorgon... Tur det!

 
Written 791 weeks ago