Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Pages

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna52year , Stockholm, Sweden

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Höjdpunkter

AddthisShare   FeedRSS feed  

Igår kväll var det dags för en av veckans höjdpunkter, kickboxning:-) Var inte mitt piggaste jag igår, men lyckades i alla fall få igång någon form av motorik. Fick träna på mitt försvar på sparringen:-D


Vi tränade mycket på att glida in en vänster rundspark, följa upp med en hård cross och vänster krok. Tränade även reaktion, kompisen tänker lyfta sin högra rundspark och jag kontrar med en jabb, tar ett steg åt sidan - så att du står i sidestand lite till sidan på kompisen - tar ett steg rakt fram (rakt fram för dig inte kompisen) och slår en till rak vänster. och en höger uppercut.


Timing och stopptekniker: kompisen påbörjar en bakre runspark du hinner före för att avbryta attacken med en cross. När han påbörjar en främre rundspark kommer du med en jabb och steget åt sidan och jabb igen.


Imorse körde jag MAQ övningar. Körde 3 set av vardera komplex övning med 20 kg stång. Första varianten är ett hängryck som går över i knäböj ryckvariant och sedan för stången till axlarna för att gå upp i knäböj samtidigt som du trycker upp stången rakt upp. Andra varianten är frivändning till knäböj front och knäböj med vikten rakt uppe. Gjorde även step up på bänk och vridningar för magen med joystick. Gjorde även magövningen med hjulet och situps med viktplatta.


Ikväll är det boxning:-) Kul!


 

 
Written 760 weeks ago