Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Pages

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna52year , Stockholm, Sweden

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Gårdagens mayhem...

AddthisShare   FeedRSS feed  


Blev en aningens vansinnig dag igår. Höll ett pass i kickboxning för några entusiaster på jobbet. De brukar köra ett typ boxercise pass varje måndag kl tre. Min tanke var ju att jag skulle instruera och inte träna själv. Naturligtvis var det ojämna par så då hoppade jag in. Annars brukar man ju köra tre ibland, men det blir lite väl svårt för rena nybörjare. Fuskade litegrann med att inte köra igenom hela fysdelen själv eftersom jag visste att det blir fler tillfällen för träning under dagen.


Halv sex var det dags för ett nybörjarpass i kickboxning där jag är hjälptränare. Naturligtvis var de ojämna par så då hoppade jag in. Tänkte bara hålla mittsarna, men det blir rätt trist att inte få träna själv, så jag gick in för att träna. Det var dock inte ett så jobbigt pass.


Halv åtta var det dags för min efterlängtade PT-cirkel. Ett så sjukt roligt pass att jag absolut inte ville missa det fast att jag var trött och vid det här laget helst ville hem till sängen. När väl passet drog igång var det dock precis lika roligt som vanligt:-) Började passet med olika utfall och löpintervaller. Sedan var det stationer med fokus på styrka. Dips, crunches med viktplatta, knäböj med litet upphopp, armövning (stå med fötterna på en bräda, förflytta dig på händerna runt brädan), drag med mitts (ha fötterna på en boxmitts med resten av kroppen i plank position och dra in mittsen med benen under magen).  Känns som om jag glömt någon övning men det kanske jag inte har? Jobbigt var det i alla fall. Roligt var det också:-D


Sammanfattningsvis, en mycket rolig och annorlunda dag. Det är ju inte varje dag man har tid och möjlighet att träna på det här viset. Lyxigt:-)


 
Written 792 weeks ago
39858 792 weeks ago

Göran44

Även lugnare pass tar ut sin rätt om man håller på tillräkligt länge =D