Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
7569cd442e25e3002e530f22dc3a4786e679001b5c063aadf89c37dd8acb3d71
  • Pages

  • No pages

Abbe81 Link Blog

Man42year , Södertälje, Sweden

Abbe81's Blog

Genväg och motivation

AddthisShare   FeedRSS feed  
Fastän jag har spelat fotboll i mer än 8 år när jag var yngre och vet hur mtk tid, svett o tårar det tar för att komma i form så försöker jag blint leta efter genvägar. Genvägar för att bli lite biffigare o bli av med mitt underhudsfett. Allt för att må bra igen med hur jag ser ut och få en schysst kropp att flasha med för flickvännen. Vi alla älskar ju stora muskler o en bräda. Något jag saknar just nu.

Så vilka resultat har min träning gett sen jag började i början av året? Jag har fått lite fastere muskler på armar, bröst, lite på axlar och rygg. Ingen alls förändring på magen där det önskade 8-packet existerade en gång i tiden. Har jag skött min träning? Det känns som att jag tränar en hel del, men fan va man missköter träningen o motivationen försvinner när resultaten inte visar sig.

Jag har tittat på alla andra på gymmet som har grymma kroppar och har undrat vad hemligheten är och det är först nu som jag riktigt förstår. Det finns ingen hemlighet, inga genvägar. De som är på gymmet med grymma kroppar är de som alltid är där på gymmet oavsett vilken dag man går i veckan. De tränar 4 ggr i veckan varje vecka hela året ut.

Så nog med detta, är så jävla less på allt. Orkar fan inte tänka något mer på att komma i form, desto fler ursäkter kommer man på varför man just idag inte ska träna och motivationen försvinner.

Jag har ett nytt slagord: "Stop billshitting, and just do it!!"

Så nu börjar ett nytt kapiel. Stop the f_cking bullshitting and just do it!
 
Written 891 weeks ago
No_small_image 1273 weeks ago

Linsan

Detta är den bittra saningen min vän.
Tålamod & ett posetivt tänkande kan man komma långt på.
När du väl får rutin på träningen och den blir en del av ditt liv så kommer du oxå vara en utav dom som tillbringar mycket tid på gymmet.
Du kommer att fixa det!
Lycka till
Mvh
Linn