Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
7569cd442e25e3002e530f22dc3a4786e679001b5c063aadf89c37dd8acb3d71
  • Pages

  • No pages

Abbe81 Link Blog

Man42year , Södertälje, Sweden

Abbe81's Blog

AddthisShare   FeedRSS feed

Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last

Shit, jag har blivit ett blogg- o forumstroll!!

2007-06-05 11:14   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Precis som ämnet säger! Jag behöver hjälp! Jag har blivit ett blogg- o forums troll på shapelink o jag kan inte sluta! Sitter o kollar med jämna mellanrum min o andras statistik, tips om hur man ska äta/träna, checkar in bloggar o forumet.. JAg behöver hjälp! Någon som vet vart man ska vända sig till?? Om det finns någon hjälpgrupp?? :P
 

World Class here i come!

2007-05-31 10:51   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Så! Då har man blivit rekryterad till World Class från Nautilus.. Föll för grupptrycket och flyttade över fastän jag har fram till den 24:e augusti kvar på kortet i Nautilus.

Fördelen e den att det e fräshare gym o bättre grejer + att jag har 3 killar jag känner som oxå har börjat träna där. 2 av dem är nybörjare o den andre e en gymråtta.

Den enda nackdelen är att det kostar smo fan! 499kr i månaden. Shit säger jag bara! Iofs så e det en massa som ingår, men man e iaf uppe i 6k för 1 år i jämförelse med 2.7k i nautilus (iofs 600kr rabbat pga att jag var studernade vid tiden). De svider...

Aja, men jag e iaf nöjd med mitt val o ska invigs träna ikväll! Wish me luck!

Ps nämnde jag att jag lyckades få till att jag nästan fick 6 månaders gratis träning på World Class innan jhag börjar betala?? Inte?? *skryter =) *
 

7 dagars stillasittande

2007-05-24 08:23   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Skit då.. då har det gått 7 dagar sen man träna sist... *suck* visserligen så har jag varit hos tjejen 4 av de där dagarna så det e helt oki, men att jag legat hemma måndag o tisdag för att jag mått lite dåligt o tagit det lugnt på onsdagen e bara jobbigt. Känner direkt att jag har hamnat i oblanans med mina träningstider.

Aja måste fan köra extra hårt nu torsdag, fredag o lördag för att ta igen förlorad tid. Vila på söndag o sen köra som vanligt nästa vecka.

over and out
 

Beroende!!!

2007-05-14 14:18   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Jag har kommit in i en fas nu att jag är beroende av att träna! Jag mår inte bra om jag inte tränar, känner mig till o med fetare för att jag inte tränar hårt under helgen.. Knasigt men sant! Får dåligt samvete för att jag "förstör" det jag har tränat upp på vardagarna. Aja ska fortsätta köra stenhårt som jag gör o förhoppningsvis så går känslan över sen när man har en grymmare kropp o att man kan unna sig en helg o bara slappa.
 

Nytt träningsschema

2007-05-10 07:49   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Då var det bestämt! Håller på o kör riktigt hårt nu.

Mitt nya träningsschema som jag kört nu i 2 veckor ser ut så här med undantag för lördag och söndag som är 2 nya inlägg:

Måndag
30min morgon promenad till jobbet
60-70min styrketräning med koncentrering på bröst, avslutar med en snabb omgång på rygg och axlar + 15min på löpbandet.
50min promenad på kväll från gymmet - hem

Tisdag
30min morgon promenad till jobbet
50-60min styrketräning biceps o triceps + mage. Avslutar med 15min på löpbandet
50min promenad på kväll från gymmet - hem

Onsdag - Vilo dag
30min morgon promenad till jobbet
45min promenad på kväll

Torsdag
30min morgon promenad till jobbet
60-70min styrketräning, hela underkroppen + mage. Avslutar med 15min på löpbandet
50min promenad på kväll från gymmet - hem

Fredag
30min morgon promenad till jobbet
Mäter kroppsfett på gymmet innan styrkepasset.
60-70min styrketräning med koncetration på axlar och rygg och avslutar med en snabb omgång av bröst + 15min på löpbandet.
50min promenad på kväll från gymmet - hem

Lördag (nytt!)
Ut och springa 6-8km eller spela fotboll med grabbarna (1½-2 timmar)

Söndag - Vilodag ev. frivillig löprunda (nytt!)
En snabb löptur på 6-8km
 

Genväg och motivation

2007-03-28 09:15   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 Comment   Images 0 Images Small_addthisShare
Fastän jag har spelat fotboll i mer än 8 år när jag var yngre och vet hur mtk tid, svett o tårar det tar för att komma i form så försöker jag blint leta efter genvägar. Genvägar för att bli lite biffigare o bli av med mitt underhudsfett. Allt för att må bra igen med hur jag ser ut och få en schysst kropp att flasha med för flickvännen. Vi alla älskar ju stora muskler o en bräda. Något jag saknar just nu.

Så vilka resultat har min träning gett sen jag började i början av året? Jag har fått lite fastere muskler på armar, bröst, lite på axlar och rygg. Ingen alls förändring på magen där det önskade 8-packet existerade en gång i tiden. Har jag skött min träning? Det känns som att jag tränar en hel del, men fan va man missköter träningen o motivationen försvinner när resultaten inte visar sig.

Jag har tittat på alla andra på gymmet som har grymma kroppar och har undrat vad hemligheten är och det är först nu som jag riktigt förstår. Det finns ingen hemlighet, inga genvägar. De som är på gymmet med grymma kroppar är de som alltid är där på gymmet oavsett vilken dag man går i veckan. De tränar 4 ggr i veckan varje vecka hela året ut.

Så nog med detta, är så jävla less på allt. Orkar fan inte tänka något mer på att komma i form, desto fler ursäkter kommer man på varför man just idag inte ska träna och motivationen försvinner.

Jag har ett nytt slagord: "Stop billshitting, and just do it!!"

Så nu börjar ett nytt kapiel. Stop the f_cking bullshitting and just do it!
 

Ännu en sjuk blogg

2007-03-16 08:49   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Verkar vara den tiden på året då alla är sjuka. Åkte på influensa + någon jobbig infektion i hals o kind som gjort att jag sett ut som en uppblåst balong i ansiktet som varat i 1 vecka nu. Man tycker att det ska vara roligt att vara borta från jobbet måndag-torsdag, men inte om man har svårt o äta o röra på sig. Men nu 3 kilo lättare och någorlunda sliten så börjar det bli bättre efter en massa pencilin. Så snart e man väl återställd.

Behöver bara skaka av mig depressionen som hänger över mig så ska det gå uppåt igen.
 

Sjuk eller undanflykt??

2007-03-09 13:31   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Jag började känna vid 9 tiden imorse att halsen började göra lite ont, men jag tänkte inte så mkt på det så jag tog en kopp te för att mjuka upp halsen. Men ju mer o mer tid som gott så har det bara gjort mer o mer ont. Nu så har jag riktigt ont i vänster öre o hela vänstra sidan av halsen inklusive halsmandeln... Jag hade tänkt o träna idag, imorn o på söndag för att jg har bara hunnit med 1 träningspass denna vecka pga att jag har fått inbrott i min bil. Så jag vet inte om jag borde ta det lugnt för att jag kanske börjar bli sjuk eller om jag bara mesar mig o söker undanflykter. Jag vet att jag hade tagit det lugnt om jag redan hade hunnit tränat 3 pass, men nu så blir det ju bara jobbigt.. man vill ju så himla mkt att komma i form till sommarn!

*suck* *beslutsångest*
 

Rekord i hantelpress!!!!

2007-03-07 10:10   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Slog igår ett nytt rekord på hentelpress när jag tränade brösten igår. Fyfan vilket lyckorus man fick då! Jag började styrketräna vecka 2 detta år och låg då på 20kilos hantlar, dvs 40 kilo allt som allt. O mitt mål var att komma upp till 30 kilos hantlarna till sommaren då 30.25 är de tyngsta som de har. Jag har legat ett tag nu på 25 kilos hantlarna och har bara vågat mig upp EN gång på 27.75 hantlarna o det var inte riktigt lyckat. Men igår vuille jag testa lyckan igen. O tro det eller ej så tog jag 30 kilos hantlarna! O inte bara mesiga 1 gång, utan 3 sets med 7 rep varje gång!! Jag hade iofs en person som övervakade mig o hjälpte mig med det sista reppet varje gång, men fan its all me :D

Ville bara avreagera lite, all denna lycka har fått mig att bli extra motiverad o att gå omkring med ett idiotiskt leende hela tiden :D

Nu kan jag börja sätta ribban lite högre o se fram emot att musklerna börjar forma sig! Riktigt nice!
 

Den eviga pressen att få upp statestiken

2007-03-05 11:36   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 Comments   Images 0 Images Small_addthisShare
Haha känns som att den bästa motivatioen är att titta på sin statestik. Varje måndag så pekar kurvan neråt som en riktigt brant backa. O varje måndag får jag ångest pga det. Den kan ju bara inte peka ner! Inte så mkt iaf! Måste få upp kurvan, ser ju abra förjävligt ut som det är nu. Så därför blir det stryketräning idag o imorn att börja med. Allt för att se till att statestiken ser bra ut.

Bästa motivationen :D
 
Page: First | Previous | 1 · 2 | Next | Last