Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Vill få en fin mage&gå ner ca 4kg

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User mexi

Page_code

Document Vill få en fin mage&gå ner ca 4kg Skrevet 23. okt 2005 13:59
No_medium_image Fra: Helsingfors
Indlæg: 1
Medlem: 8492
Hej,, Jag tränar på de lokala gymmet 3-5gånger om veckan..Brukar inte vara i konditionssalen utan brukar vara på olika aerboic,step och kickboxings timmar tillomed spinning..Men skulle villa nå mera resultat vill minska vikt, vill slippa bort av att ha en mullig mage...Är trött på den!snälla någo bra råd om va ja inte skall äta?för är inte bra på o laga mat vilket min pappa inte heller är så.Snälla någo tips om vad jag åtminstone inte skall sätta i min mun..tack på förhand=)

User_female Lemongirl

Page_code

Document Skrevet 24. okt 2005 12:33
8465 Fra: Kalmar
Indlæg: 12
Medlem: 8465
Hej mexi! Jag är ju ingen dietist precis, det är svårt att hitta balans så man får i sig allt man behöver. Mitt bästa tips är att koncentrera sig på att inte äta för mycket av allt och självklart undvika allt vad godis och chips heter. Jag får absolut snyggast mage av att springa, och då koncentrera jag mig på att röra mig med hjälp av höfterna och magen, alltså inte bara benen. Kombinera det med några situps så får du nog resultat!! :D

User_female Bettan80

Page_code

Document Skrevet 8. nov 2005 16:44
No_medium_image Fra: Gävle
Indlæg: 2
Medlem: 7429
Det bästa tips jag har är att du t ex går till ett bibliotek och lånar böcker om kost. När jag tröttnade på min vikt så började jag läsa allt jag kom över inom kost ( och träning). Så nu har jag lyckats gå ner 25 kg tack vare bättre kosthållning och träning! :) (dock kan sambon tycka att jag är tråkig som jämnt vill äta nyttigt..)

    AddthisDel   FeedRSS feed