Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Vad ska jag äta och när?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female IdaLin

Page_code

Document Vad ska jag äta och när? Skrevet 27. sep 2005 16:34
No_medium_image Fra: Gävle
Indlæg: 3
Medlem: 8166
Om jag går upp kl 6 på morgonen och börjar träna klockan 7, är hemma klockan 9...När ska jag klämma in frukosten? Ska jag ta frukosten direkt klockan 6 och vänta lite med träningen eller är det bättre att ta den när jag kommer hem? Vad ska jag äta om jag både vill gå ner i vikt och bygga muskler. jag har slanka armar och så, är rätt smal men vill få bort lite rumpa och lår och självklart äta nyttigt. Vad rekomenderas?

User acke_t

Page_code

Document Skrevet 27. sep 2005 17:43
4713 Fra: Lund
Indlæg: 370
Medlem: 4713
IdaLinOm jag går upp kl 6 på morgonen och börjar träna klockan 7, är hemma klockan 9...När ska jag klämma in frukosten? Ska jag ta frukosten direkt klockan 6 och vänta lite med träningen eller är det bättre att ta den när jag kommer hem? Vad ska jag äta om jag både vill gå ner i vikt och bygga muskler. jag har slanka armar och så, är rätt smal men vill få bort lite rumpa och lår och självklart äta nyttigt. Vad rekomenderas?
beror lite på vad du ska träna. om det är styrketräning ska du definitivt äte frukost innan. Ät typ liten frukost så snabbt som möjligt när du vaknat. 1 timme till träning bör räcka om du inte proppar i dig mat. Sen en extra frukost/mellanmål efter träningen. Gärna snabbt protein och snabba kolhydrater. Om det är fettförbränningsträning så hade jag nog skippat frukosten innan och gått upp så sent som möjligt innan träningen för att förhindra hungerkänslorna så mycket som möjligt, sen efter träning käka en normalfrukost, proteinrik , med långsamma kolhydratet, och inte överdrivet med fett.

    AddthisDel   FeedRSS feed