Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Beach 2008

Träningstips!

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User KubaNiclas

Page_code

Document Träningstips! Skrevet 9. apr 2008 20:08
25389 Fra: Kilsmo
Indlæg: 4
Medlem: 25389
Tänkte att man kanske kan fråga och svara angående all slags träning i denna tråd? Jag kan ju börja, så att nån bryter isen ;) Om jag gymmar i snitt 1½ timme per pass, hur mycket bör jag konditionsträna, och på vilket sätt?Jag cyklar ofta på motionscyklarna i gymmet, men nu på senare tiden har det blivit mer och mer roddmaskin samt lite inslag av hopprep då och då. Vad är egentligen mest effektivt i samband med gym, och ska jag träna kondis före eller efter styrketräning för att maxa effektiviteten? Niclas

User_female Multibabe

Page_code

Document Re: Träningstips! Skrevet 10. apr 2008 22:39
10855 Fra: Skellefteå
Indlæg: 12
Medlem: 10855
Hej Om du prioriterar muskler ska du konditionsträna efter träningspasset. Ska du gå ner i vikt är powerwalk varje dag ett tips. Jag äter dessutom bara stenålderskost med mycket proteiner och undviker snabba kolhydrater. Passar utmärkt till hård träning. Det har jag gjort i 5 år nu. Lätt att hålla vikten. Lycka till!

User_female conbactity

Page_code

Document Re: Re: Träningstips! Skrevet 3. maj 2008 19:22
7 Fra: add_name
Indlæg: 7
Medlem: 27878
MultibabeHej Om du prioriterar muskler ska du konditionsträna efter träningspasset. Ska du gå ner i vikt är powerwalk varje dag ett tips. Jag äter dessutom bara stenålderskost med mycket proteiner och undviker snabba kolhydrater. Passar utmärkt till hård träning. Det har jag gjort i 5 år nu. Lätt att hålla vikten. Lycka till!
Som nykomling på området träning så undrar jag hur lång tid det är effektivast att träna per pass om man vill gå ner och få en fastare kropp. Jag styrketränar även, men det mest för att få konturer på mina lemmar. :) Lönar det sej att träna kondition och försöka bränna fett en dag, för att sedan träna tex armar och mage en annan dag eller går det bra att kombinera? Tacksam för svar! Ha en härlig vår allihopa! /Jannicke

Deleted user

Page_code

Document Re: Träningstips! Skrevet 10. maj 2008 12:44
Det viktigaste i början är bara att du tränar. Strumta i om det är samma dag, kombinerat i samma pass eller utspritt. Spelar inte så stor roll. Bara du tränar och tycker det är ganska kul. Sen efter ett par månader kan man börja planera och lägga upp en träningsplan. Lycka till och träna hårt!

    AddthisDel   FeedRSS feed