Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Träningskompis/stöttare?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female Caroline_88

Page_code

Document Träningskompis/stöttare? Skrevet 6. apr 2005 18:39
No_medium_image Fra: Ängelholm
Indlæg: 14
Medlem: 6194
Hej! Skulle vilja hitta nån som står i ungefär samma situation som jag... Jag älskar att träna och framförallt vara ute och jogga på stranden, men jag har problem med att äta rätt och därför blir min kondis inget bättre och jag är fortfarande småmullig. Skulle vilja ha hjälp av någon som kan pusha en i träningen, ge en tips och framförallt få en på andra tankar när sockerberoendet kommer... Du behöver inte bo nära mig, det räcker att vi pratas vid då och då på msn till exempel. Har sökt bland träningskompisar här, men det är svårt att hitta någonting. Någon som vet nån annan sida där man kan hitta träningskompisar/stöttare?

User_female _Jjeenniiee_

Page_code

Document Skrevet 7. apr 2005 07:17
No_medium_image Fra: -
Indlæg: 4
Medlem: 6083
Caroline_88Hej! Skulle vilja hitta nån som står i ungefär samma situation som jag... Jag älskar att träna och framförallt vara ute och jogga på stranden, men jag har problem med att äta rätt och därför blir min kondis inget bättre och jag är fortfarande småmullig. Skulle vilja ha hjälp av någon som kan pusha en i träningen, ge en tips och framförallt få en på andra tankar när sockerberoendet kommer... Du behöver inte bo nära mig, det räcker att vi pratas vid då och då på msn till exempel. Har sökt bland träningskompisar här, men det är svårt att hitta någonting. Någon som vet nån annan sida där man kan hitta träningskompisar/stöttare?
Tycker att detta är en bra sida där man kan hitta trevliga "träningskompisar". Delar gärna med mig av mina tips som funkade för mig!!

Deleted user

Page_code

Document Välkommen! Skrevet 7. apr 2005 07:43
Hej Caroline! Välkommen hit, jag blev själv medlem för en dryg månad sen o tycker detta är en jättebra sida! Kan också tipsa dig om www.balthazar.nu/piggelin/ som är en annan (helt gratis) träningssida med ett mkt större forum än här! Har du nån specifik fråga så är det bara att ställa den här på forumet. Det finns alltid folk som vill dela med sig av sin kunskap! Lycka till...

User viktor88

Page_code

Document Skrevet 1. maj 2005 12:01
5623 Fra: Stockholm
Indlæg: 171
Medlem: 5623
jag kan stötta dig :) min msn: viktor__88@hotmail.com puss ses

    AddthisDel   FeedRSS feed