Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Beach 2008

Tjenare!

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female Lina87

Page_code

Document Tjenare! Skrevet 5. apr 2008 22:47
No_medium_image Fra: Stockholm
Indlæg: 1
Medlem: 24641
Hej på er! Perfekt med en sådan här grupp:) Ska försöka - för en gångs skull, verkligen nå mitt mål inför beach-säsongen. Ser fram emot diskussioner och tips, för det här är en tjej som är väääldigt rostig just nu. Från att ha varit hälsofreak har jag blivit rena rama motsatsen, så det här är ett försök att ta tag i det hela och få till en förändring! Hur är det med er då? Ha det riktigt bra! Hoppas ni har en skön lördagkväll!

User_female sjuktbra

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 27. apr 2008 12:21
26505 Fra: STHLM
Indlæg: 10
Medlem: 26505
samma här. Började för en månad sedan. Känns segt :) Hur går det för dig?
Linda

User_female conbactity

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 3. maj 2008 19:17
7 Fra: add_name
Indlæg: 7
Medlem: 27878
Här är en tjej som alltid talat om att komma i form till sommaren och satt upp totalt orealistiska mål (som att gå ner 10kg på två veckor, det fungerar nog bara jag lever på vatten och rå-tränar...). Då är det ju lätt att man ger upp och tappar sugen. Men i år så började jag faktiskt redan efter halva januari. Det känns skönt. Har inte precis nån drömkropp än, men skulle jag nu bara klara av att hålla mej ifrån godsakerna i maj så tror jag nog att jag ska våga visa mej i bikini i sommar. Värre än förra sommaren kan det i alla fall inte bli. ^^ Lycka till allihopa!

User_female Casiopeia

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 9. maj 2008 12:53
28408 Fra: Göteborg
Indlæg: 15
Medlem: 28408
Skönt att man inte är ensam om att vara nybörjare. Jag har haft svår träningsfobi hela livet, men har ändå lyckats hålla en någorlunda stabil vikt i många år. Nu helt plötsligt har jag lagt på mig några kilon som verkar ha kommit från bar himmel och känner inte längre igen min kropp. Trött, seg och med hysteriskt dålig kondis känner jag att detta inte håller längre. Så i veckan köpte jag mitt livs första gymkort. Med skräckblandad förtjusning överlevde jag i morse mitt första gruppträningspass, och drömmen om en trimmad kropp känns plötsligt inte lika avlägsen. Känner mig peppad inför beach 2008, men kan behöva lite stöd från tjejer i samma båt... Pepp pepp!

Deleted user

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 10. maj 2008 12:59
Har kommit igång nu igen efter 23 uppehåll :-). Men nu jävlar! Mos och pepp

User_female NnNT

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 15. jun 2008 17:40
30350 Fra: Stockholm
Indlæg: 7
Medlem: 30350
Vad glad jag blir av att läsa era inlägg! Med en viss tvekan gick jag in och kollade den här gruppen, jag tar vanligtvis ett steg tillbaka när folk börjar tjata om beachlooken, jag föredrar att träna och må bra året runt...men om sanningen ska fram så är ju jag inte alls klokare, jag bara lurar mig själv lite, för självklart r det en press att våga ta fram bikinin....Nu är jag en stolt deltagare i beach 2008, och jag ska göra mitt bästa för att tillbringa tid här. Jag behöver en plats att hitta motivation på, just nu är jag inne i en peppad period, tränar bra och äter rätt men det tar snart slut, det gör det alltid. :)Vi hörs, jag ser fram emot att läsa era framsteg!
NNN.

Deleted user

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 26. jun 2008 20:06
Hej! Helt ny här på shapelink. Jag behöver verkligen en stor och hrd spark i baken för nu måste jag komma igång. i mars hade jag mått min målvikt 72 kg. Idag är jag åter uppe på 80 kg. Fatttar inte vad jag håller på med men nu jävlar. Supermotiverad och besluten att åter nå i mål. Nu är det inte bara en kamp mot övervikten och latheten utan även mot min egen dumhet! CU!

User_female NnNT

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 27. jun 2008 11:07
30350 Fra: Stockholm
Indlæg: 7
Medlem: 30350
Bra jobbat- att nå målvikten menar jag! Då går det ju att göra igen! Hur tänker du göra den här gången och hur gjorde du sist?Kram.
NNN.

Deleted user

Page_code

Document Re: Tjenare! Skrevet 27. jun 2008 12:23
Hej! Tack! Det är sådana fina kommentarer som hjälper till att hålla formen ska du veta. Jag har gått, ja jag vet inte hur många gånger men fler än tio vändor på viktväktarna och jag vet att det är det enda som hjälper för mig. Min bakgrund. När jag var 16 år började jag fasta. Jag var inte tjock men ville slimma till mig lite. Sen dess har jag varit matmissbrukare, ljugit för mig själv och min omgivning, hittat på ursäkteroch skyllt på dålig karaktär. Jag har provat alla bantningskurer som finns och jag har läst alla näringslära som finns att läsa. I augusti förra året grusade jag alla mina argument och bestämde mig för att nu får det fan vara nog. Jag skulle aldrig misshandla min bästa vän på det sättet jag har misshandlat min kropp så varför ska jag göra det mot mig själv? Jag är ju min bästa vän! Jag gick med bestämda steg till VV och har gått varje vecka! Jag har skrivit, antecknat, jag gick med i span style="color:#c24803">www.viktsnack.se som jag för övrigt varmt kan rekommendera och jag började träna. Något jag aldrig gjort förr. Min konsulent sa, om ni inte gillar att träna börja motionera istället. Jag gillar inte träning och började därför i små doser med simning, promenader och så vidare och det ena föder det andra och det blev till slut träning. Många har bett mig bli konsulent för jag är en jävel på att få fart på folk så vill du ha hjälp tips och råd så hojta! och återigen tack för dina fina komentarer! Det stärker mig!!! Hoppas jag kan stärka dig!

Deleted user

Page_code

Document Beach 2008 Skrevet 30. jun 2008 10:15
Hejsan allihopa! Är ny medlem sedan två veckor. Vill bara meddela att jag åker snart till Cypern 11/7 och formen börjar bli helt OK. Sprang ett 10 km lopp i lördags som var rätt ok. ;)

    AddthisDel   FeedRSS feed