Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Omsättning...

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User Omega

Page_code

Document Omsättning... Skrevet 3. sep 2005 18:54
No_medium_image Fra: Skellefteå
Indlæg: 54
Medlem: 7614
Detta kanske är en konstig fråga men när jag då försöker gå upp i vikt (kanske förbjudet och säga här) så fastnar fett bara på magen.... kommer detta jämna ut sig i kroppen om jag tränar? och isåfall varför? Förstår inte riktigt... (jag har en hög ämnesomsättning enligt min läkare)

User SockerConny

Page_code

Document Skrevet 3. sep 2005 21:39
7526 Fra: Linköping
Indlæg: 13
Medlem: 7526
Man lägger alltid på sig på magen. Tyvärr är det just magen som man ser skillnaden direkt även om du växer på fler ställen på kroppen. Sen måste du naturligtvis träna hård styrketräning för att bli större överlag. Sen är det så olika från person till person hur man lägger på sig. Själv äter jag som en häst just nu och vill lägga på mig ca: 20 kilo. Sen till nästa vinter deffar jag ner mig till tävling igen... SockerConny :D

User Omega

Page_code

Document Skrevet 3. sep 2005 22:40
No_medium_image Fra: Skellefteå
Indlæg: 54
Medlem: 7614
Ja jag vill ju bara bli allmänt vältränad, tillräckligt för att inte bli helt slut efter att ha hjälpt grannen flytta möbler... för två dagar sedan vart det svart framför ögonen och så vakna jag upp på golvet 10 minuter senare. Vill inte att det ska hända igen så jag har börjat äta och dricka ordentligt... nu är det bara träningen kvar... Min bror har tävlat och vunnit på 80 talet och han deffar fortfarande ibland.... han äter något protein pulver....han tyckte jag skulle göra detsamma för att hjälpa vikten på traven..

User SockerConny

Page_code

Document Skrevet 4. sep 2005 04:00
7526 Fra: Linköping
Indlæg: 13
Medlem: 7526
Ja, proteiner är A och O för muskeltillväxt. Själv äter jag MYCKET kolhydrater och proteiner. Viktigt att det är rätt kolhydrater för att inte få för mycket fettbildning. Hård träning och fiberrik kost, kolhydrater med lågt GI. Skippa godis, bullar, kakor, chips och ostbågar..... Ät fiberpasta, havregrynsgöt och fågel/fisk/nötkött.... :)

    AddthisDel   FeedRSS feed