Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Nu skiter jag i GI och allt det heter!

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female erika65

Page_code

Document Nu skiter jag i GI och allt det heter! Skrevet 11. feb 2007 08:42
Picture?wid Fra: Grästorp
Indlæg: 375
Medlem: 11188
Nu har jag läst Dr Phils Mc Graws "Sjustegsmetoden " och ett lugn kom över mig. Skulle vilja rekommendera den till alla som ,som jag, kan känna pressen på att äta rätt hela tiden och träna hela tiden. Han ger tips på hur man ska äta och hur man ska träna för att må bra och inte känna dåligt samvete för att man tar en näve chips ibland. Det är tänket som måste ändras inte kroppen i första hand!

User_female Allinka

Page_code

Document Visst är det viktigt med ett sunt tänkande... Skrevet 11. feb 2007 10:49
13193 Fra: Bankekind
Indlæg: 43
Medlem: 13193
Jag har gjort hur många dieter som helst. Men har blivit lite klokare med åren...ler. Alla personer är olika men jag tycker det är jobbigt när man kommer in i vad man får äte och inte. För äter man ngt som INTE är bra, då har man FÖRSTÖRT allting. Och så är ju inte fallet, utan det är ju det man gör till vardagen som är det viktiga. Jag lever till stor del till GI metoden, men jag har inte gått in i de här så kallade faserna i början som är ganska stränga. Jag använder inte tabellerna som en bibel utan som ett hjälpmedel. Mår väldigt bra idag , har under 1½ gått ner 30 kg, men har under den här tiden unnat mig lite extra guldkant i vardagen 1 gång i veckan. Visst har det blivit 2 dagar ibland också...ler. Men under den här resan har jag lärt mig vad jag kan unna mig och inte. vissa saker kan jag inte ha hemma som tex Digestive kex. Dom har jag svårt att sluta äta. Så lev och njut, hitta din balans med kost och motion. Kram Allinka

User_female FlickanK

Page_code

Document Skrevet 11. feb 2007 14:57
10749 Fra: Sundsvall
Indlæg: 147
Medlem: 10749
Intressant. Kan bara instämma, även om det är svårt i praktiken. Men var kan man få tag i den boken?

User_female kattiws

Page_code

Document Skrevet 11. feb 2007 18:40
7073 Fra: Täby
Indlæg: 97
Medlem: 7073
Personligen så skiter jag i både Paulun, Lauritson, Montignac, dr Phil m.fl. som tjänar tonvis med pengar på att paketera sunt förnuft och självklarheter i nya förpackningar. Ät inte för mycket. Motionera regelbundet. Var snäll mot dig själv. dr Phils bok kostar förresten 87 kr på adlibris http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9172636076&so=1 men kolla på biblioteket först.

User_female marnil

Page_code

Document Skrevet 12. feb 2007 11:14
Hrned5rf6s08wkskc48g Fra: Karlsborg
Indlæg: 68
Medlem: 7281
Tjiit:eek: Får ni samvete för en näve chips?!! Ojoj, då skulle ni se mina ätardagar:o Iofs deffar jag nu, men har inte det minsta dåliga samvete för min ätardag:D Nä, jag tror som tidigare skrivits att det är sund motion och bra kost som är bäst. Inget är farligt i måttliga mängder. Det är många som tjänar pengar på att folk letar genvägar. Men det finns inga genvägar...:cool:

User_female Kristian_Njoy

Page_code

Document Dieter! Skrevet 12. feb 2007 16:42
No_medium_image Fra: Västerås
Indlæg: 13
Medlem: 13637
En tanke gällande olika dieter är ju faktisk hur våra barn uppfattar mat! vad tror våra barn om tex mamma sitter och äter endast en köttbit och sallad pga av att potatis har blivit jättefarligt att äta?.. Vilka signaler ger vi våra barn och vad kommer det att leda till. kom ihåg att barn gör som vi vuxna gör inte vad vi säger! Nä, Tallriksmodellen står jag bakom till 100% ... och en sundare livsstil med balans i livet i allt det innefattar. / Kristian

User_female thenabilizer@gmail.com

Page_code

Document Re: Nu skiter jag i GI och allt det heter! Skrevet 27. aug 2021 22:56
No_medium_image Fra: -
Indlæg: 1
Medlem: 478869
Jag håller med om att tränings- och hälso-hetsen gått alldeles för långt.
Det gäller att komma ihåg att ens små vanor är vad som senare målar upp den större bilden så at säga. Själv använder jag mig mycket av dessa kokböcker med GI-recept för att kunna äta mycket mer mat än vanligt men ändå hålla mitt kaloriintag väldigt lågt under veckans gång.
Har du prövat köpa en ny kokbok alternativt försöka sluta äta något fullkomligen som du vet med dig att du småäter ofta? Även små förändringar kan leda till stora förändringar över tid.
Stort lycka till!

Attached images

 

    AddthisDel   FeedRSS feed