Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Nitrocell?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User Salbom

Page_code

Document Nitrocell? Skrevet 17. aug 2005 12:27
7410 Fra: Trollhättan
Indlæg: 7
Medlem: 7410
Är det nån som har testat Nitrocell? Har hört att de ska vara fruktansvärt bra...så jag vill veta om de är nån mer som har testat de...förtillfället kör ja med Voult (San Nutrition ) nya produkt..

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 17. aug 2005 17:01
Nitrocell förbättrar pumpen under träningen, står det i reklamen. Det verkar således handla om något slags blodtrycksmedicin? Vi tar en titt på innehållsförteckningen: Innehåll per doseringsförslag: 10 g (1 skopa) Arginin glutamate 3 g TriKreatin Citrat/Malate 3 gbr> Ornitin 1,5 g Glycine 1,5 g Taurin 0,5 g Arginin = aminosyra Glutamate = aminosyra Tillförsel av höga doser Arginin orsakar pankreatit på råttor inom 48 timmar vid tester. Pankreatit är inflammation i bukspottskörteln med kraftig smärta som följd. Arginin Glutamate i kombination har tillverkningsnummer 4320-30-3 och är en kemikalie framställd för att fungera som biologiskt tillsatsmedel. Medlet tillskrivs ha en verkan, som dock ligger under helt vanlig keso. Kreatin är en produkt av 3 olika aminosyror (bland annat mer Arginin – råttdödaren ni vet ;-) ) som finns naturligt i kroppen. Kroppen producerar ungefär lika mycket som den behöver, 1-2 gram / dag, men eventuellt överskott lagras i musklerna. 1 kilo fläskkött innehåller exempelvis tillräckligt med rätt aminosyror för att generera 5 gram kreatin. För mycket kreatin i kroppsystemet sköljs främst ut genom tarmarna och orsakar diarre. Något som läkare som undersökt brukare av kreatin säger är diarresymptom är vanligt främst bland kroppsbyggare. TriKreatin är 3 kreatinmolekyler ihopslagna genom kemisk process för att skapa en mer lättlöslig produkt. Överskott av kreatin lagras i muskelvävnaderna och binder vatten. Du blir således uppsvullen och tyngre. Effekter som eftersträvas av bodybuilders. Ornitin = aminosyra Glycine = aminosyra, det intressant med denna är att forskarna säger att det är en icke-essentiell neutral aminosyra och hör alltså inte till den gruppen av 8 viktiga aminosyror utan de lesser 12, som kroppen själv producerar i nödvändig mängd. Taurin = aminosyra, det speciella med denna aminosyra är att den inte skapar protein. Bildas i levern och hjärnan och färdas i kroppen främst i fri form. Taurin är en insulinhämmare och hindrar oss således från att somna av sockerchock. Det är således inte taurinen som gör oss pigg, utan den gör så att vi kan proppa i oss mer socker = snabba kolhydrater = piggare kropp. 1 Dos Nitrocell kostar 10.76 kr på Fitnesshuset vilket motsvarar 125 gram Keso och 0,5 liter Coca-Cola. Det var allt från en uttråkad kille på jobbet :cool:

User Salbom

Page_code

Document Skrevet 18. aug 2005 15:57
7410 Fra: Trollhättan
Indlæg: 7
Medlem: 7410
CremytosNitrocell förbättrar pumpen under träningen, står det i reklamen. Det verkar således handla om något slags blodtrycksmedicin? Vi tar en titt på innehållsförteckningen: Innehåll per doseringsförslag: 10 g (1 skopa) Arginin glutamate 3 g TriKreatin Citrat/Malate 3 gbr> Ornitin 1,5 g Glycine 1,5 g Taurin 0,5 g Arginin = aminosyra Glutamate = aminosyra Tillförsel av höga doser Arginin orsakar pankreatit på råttor inom 48 timmar vid tester. Pankreatit är inflammation i bukspottskörteln med kraftig smärta som följd. Arginin Glutamate i kombination har tillverkningsnummer 4320-30-3 och är en kemikalie framställd för att fungera som biologiskt tillsatsmedel. Medlet tillskrivs ha en verkan, som dock ligger under helt vanlig keso. Kreatin är en produkt av 3 olika aminosyror (bland annat mer Arginin – råttdödaren ni vet ;-) ) som finns naturligt i kroppen. Kroppen producerar ungefär lika mycket som den behöver, 1-2 gram / dag, men eventuellt överskott lagras i musklerna. 1 kilo fläskkött innehåller exempelvis tillräckligt med rätt aminosyror för att generera 5 gram kreatin. För mycket kreatin i kroppsystemet sköljs främst ut genom tarmarna och orsakar diarre. Något som läkare som undersökt brukare av kreatin säger är diarresymptom är vanligt främst bland kroppsbyggare. TriKreatin är 3 kreatinmolekyler ihopslagna genom kemisk process för att skapa en mer lättlöslig produkt. Överskott av kreatin lagras i muskelvävnaderna och binder vatten. Du blir således uppsvullen och tyngre. Effekter som eftersträvas av bodybuilders. Ornitin = aminosyra Glycine = aminosyra, det intressant med denna är att forskarna säger att det är en icke-essentiell neutral aminosyra och hör alltså inte till den gruppen av 8 viktiga aminosyror utan de lesser 12, som kroppen själv producerar i nödvändig mängd. Taurin = aminosyra, det speciella med denna aminosyra är att den inte skapar protein. Bildas i levern och hjärnan och färdas i kroppen främst i fri form. Taurin är en insulinhämmare och hindrar oss således från att somna av sockerchock. Det är således inte taurinen som gör oss pigg, utan den gör så att vi kan proppa i oss mer socker = snabba kolhydrater = piggare kropp. 1 Dos Nitrocell kostar 10.76 kr på Fitnesshuset vilket motsvarar 125 gram Keso och 0,5 liter Coca-Cola. Det var allt från en uttråkad kille på jobbet :cool:
tack ödmjukast för detta CREMYTOS hehe..ja du verkar inte haft så mycket att göra på jobbet..:P jag har kollat lite närmare på vad han käkade mer...och då sa han att ahn käka både Nitrocell och synerlin...och han fick sånt jävla pump i triceps att det blev blodbristingar och de såg ut som blåmärken.... fast de klart du kunde kanske ha varit en tredje produkt...men de sa han inget om...vad tror ni om att testa dem två?

    AddthisDel   FeedRSS feed