Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Kosttilskottet även på vilodagarna?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

Deleted user

Page_code

Document Kosttilskottet även på vilodagarna? Skrevet 3. mar 2006 10:34
Hej! Jag tränar inte så alvarligt men har köpt kosttillskott (Twinlab Gainers Fuel). Det står att för bästa resultat ska jag ta det även på vilodagarna. Är detta vad ni rekommenderar också? PS. Jag vet att ni tycker twinlab är dyrt och att de billigare fungerar lika bra men jag orkade inte leta upp något annat ställe som sålde detta (ok, hade kunnat köpt över internet). DS.

User BallPythoN

Page_code

Document Svar Skrevet 3. mar 2006 13:15
9675 Fra: Örnsköldsvik
Indlæg: 70
Medlem: 9675
Lätt svar på en lätt fråga.. Ja det gör bäst verkan på dig om du tar det på vilo dagarna också. Saken är den att dina muskler växer bara inte när du pressar utan även dom dagarna du vilar eller ja specielt dina vilo dagar och när du sover. Protein bränner du även varje dag och då är det bäst att trycka i sig lite extra.. själv tar jag 3 protein dricnkar per dag då jag tränar intensivt och behöver det.. Angående Twinlab så har du gjort ett utmärkt val enligt mig.. lite dyrare men gott och mycket effektivt..

User acke_t

Page_code

Document Skrevet 3. mar 2006 15:02
4713 Fra: Lund
Indlæg: 370
Medlem: 4713
nej nej nej. Om du inte vill gå upp i fett ska du inte trycka i dig gainers på vilodagar. En gainer ska du enbart ta runt träning. Rent proteintillskott, kreatin, omega3 etc kan du dock komplettera din kost med även på vilodagar.

User_female Madde J

Page_code

Document Skrevet 3. mar 2006 18:55
7137 Fra: Göteborg
Indlæg: 508
Medlem: 7137
MarlunHej! Jag tränar inte så alvarligt men har köpt kosttillskott (Twinlab Gainers Fuel). Det står att för bästa resultat ska jag ta det även på vilodagarna. Är detta vad ni rekommenderar också? PS. Jag vet att ni tycker twinlab är dyrt och att de billigare fungerar lika bra men jag orkade inte leta upp något annat ställe som sålde detta (ok, hade kunnat köpt över internet). DS.
Absolut inte gainer på vilodagar!! Gainer och protein är inte samma sak... gainer innehåller snabba kolhydrater, dessa bildar fett, om de intas någon annan gång än efter ett tungt pass. Proteindrink till mellanmål kan du dock ta...

User BallPythoN

Page_code

Document Skrevet 3. mar 2006 19:12
9675 Fra: Örnsköldsvik
Indlæg: 70
Medlem: 9675
Ops mitt fel.. missade ordet gainer..

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 3. mar 2006 22:49
Hallå! Tackar för svaren :) Vad försöker du med BallPythoN, ska du få mig tjock nu!? =P Är det dåligt att inte ta protein drink på vilodagen eller är det bara lite bättre om man gör det? Föresten så skulle jag få kreatin fuel, tror jag det heter, på köpet av min twinlab, men de hade fått fel burkar så jag ska hämta det på onsdag nästa vecka. -Marlun

User BallPythoN

Page_code

Document Hmm Skrevet 3. mar 2006 22:57
9675 Fra: Örnsköldsvik
Indlæg: 70
Medlem: 9675
Näää jag försöker inte få dig tjock :D Det ger ju helt klart bättre resultat att ta protein drinkar på vilo dagen. Men som sagt det beror ju på vart man vill komma med träningen.

User acke_t

Page_code

Document Skrevet 4. mar 2006 00:19
4713 Fra: Lund
Indlæg: 370
Medlem: 4713
Även på vilodagar ska du förse din kropp med dess proteinbehov. Kan du inte få i dig tillräckligt med vanlig mat så är ett proteintillskott att föredra. Klarar du dig på vanlig mat så behöver du inte ta proteintillskott. Ett tips är att köra på ett lite långsammare protein när det inte är runt träningen, tex kasein.

    AddthisDel   FeedRSS feed