Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Hur äter ni?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User Omega

Page_code

Document Hur äter ni? Skrevet 15. okt 2005 21:56
No_medium_image Fra: Skellefteå
Indlæg: 54
Medlem: 7614
Hör hela tiden att man ska äta frukost, mellanmål, lunch och middag osv.. Finns inte en chans att man ska kunna ha råd med det, alltså seriöst. Hur äter ni där ute i träningsvärlden egentligen? (ni som inte bantar/deffar)

User_female Madde J

Page_code

Document Skrevet 16. okt 2005 05:35
7137 Fra: Göteborg
Indlæg: 508
Medlem: 7137
OmegaHör hela tiden att man ska äta frukost, mellanmål, lunch och middag osv.. Finns inte en chans att man ska kunna ha råd med det, alltså seriöst. Hur äter ni där ute i träningsvärlden egentligen? (ni som inte bantar/deffar)
Jag äter 6-7 mål per dag, frukost, mellis, lunch, en frukt på eftermiddagen, middag, gainer efter träning och kvällsmellis. De två mellanmålen består ofta av kesella, inhandlad på Lidl (=billigt!!!) och på eftermiddagen som sagt en frukt och oftast en proteindrink. Jag e student, men proriterar mat väldigt högt, äter nog för minst 2000 i månaden... mvh Madde

User_female EmmaIA

Page_code

Document Skrevet 16. okt 2005 05:46
7375 Fra: Umeå
Indlæg: 96
Medlem: 7375
Jag äter frukost, lunch,middag och oftast några mellanmål= frukter. Jag lagar den mesta maten själv till mig och min man, ofta lagar jag så att det räcker till lunchlådor också. Stor/ekonomipack vid ingrediensköp gör det hela billigare.

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 16. okt 2005 14:13
Haha, kan inte annat är skratta åt min egna mathållning. För det är verkligen helt tvärt emot förnuftet. Jag har kört Body For Life med gott resultat och Viktväktarna när sambon började med det. Just nu är det kalorieräkning som gäller, och även det fungerar bra men..... Jag äter i princip alltid samma sak till frukost 8-9 på morgonen. Lunch är ett riktigt lagat mål, oftast hemma, med tyngdpunkt mot protein runt klockan 13-14. Sedan efter jobbet när jag kommer hem klockan 21 så är det ibland lagad mat men ofta en burk röda eller vita bönor tillsammans med köttbullar eller annat som går fort och enkelt att laga till. Alltså 6-7 timmar mellan målen och inte så där jättegenomtänkt mat. Har lagt mig på 1800 kalorier med fördelningen 60/20/20. Går just nu ner i vikt och ligger nu 1 kilo från målvikt efter att ha gått ner 3 kilo efter semestern. Jag har kollegor som kör med atkins, viktväktarna och cambridgesom jag fått ganska god insyn i. Om jag skulle rekommendera någon enskild "paketmetod" så är det definitivt Body For Life.

User nennee

Page_code

Document Skrevet 16. okt 2005 16:24
8322 Fra: Sollefteå
Indlæg: 8
Medlem: 8322
Käkar som vanligt fast ganska stora mängder. Kliver upp kl 05:45 Gör mig redo till skolan. Hinner inte käka så mycket frukost men slänger i mig ett par mackor med mycket skinka och ett stort glas mjölk. Mellanmål blir inte så mycket när jag går skolan. 11:20 är det lunch. Äter det som skall serveras En tallrik full med mat och en med sallad. Några glas mjölk. Kommer hem runt kl 17:00. Äter det mamma lagar för det mesta. Hon räknar s.k "Points" så är inte onyttig mat. Men jag brukar lagga till min egna liten grejj om jag inte är nöjd med det hon lagar. t.ex en fullkornsmacka med ett lass med skinka. Och nått glas mjölk. Äter inga kosttillskott så därför jag prövar att få i mig så mycket mat som möjjlig men inte så hemskt mycket onyttiggt fett.

User_female Semiramis

Page_code

Document Skrevet 16. okt 2005 17:39
7942 Fra: -
Indlæg: 50
Medlem: 3462
Frukost, lunch & middag, två mellanmål och proteindrink direkt efter träningen.

User Omega

Page_code

Document Skrevet 16. okt 2005 17:43
No_medium_image Fra: Skellefteå
Indlæg: 54
Medlem: 7614
Uhm... det kanske är olagligt att säga det här men jag försöker gå upp i vikt, inte ned. :) Jag är 192cm lång och väger alltid 74 kilo, mesta jag vägt är 80 kg vid juletid men går alltid ner utan orsak. Min kost nu när att jag aldrig orkar äta frukost, sover tills jag ska gå till bussen som går 5.40... (det är en halvtimme promenad till bussen) Sedan åker jag buss 2 timmar... när jag kommer fram är det två timmar till lektion och då skulle jag kunna äta något nyttigt, men blir oftast en burk cola. Vid lunch blir det ungefär samma om jag inte har någon macka med mig. Ibland väntar jag på bussen och blir så hungrig när alla äter på stan så jag går in på Mcdonalds. Eller äter så har jag inte råd, vilket oftast är fallet i slutet av månaden... Som nu...När jag kommer hem framåt kvällen, vid halv åtta tiden blir det köttbullar och sådan frysmat med pasta. På helgen kanske jag äter Taco eller något godare med grönsaker. För det mesta är jag så trött att jag inte orkar göra mat, undra varför va?

    AddthisDel   FeedRSS feed