Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Håll

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

Deleted user

Page_code

Document Håll Skrevet 4. okt 2005 21:02
Jag går på olika konditionspass och tränar intensivt i en timme. Problemet är att jag alltid får håll en halvtimme in i passet. Undrar om någon vet hur jag ska göra för att slippa det? Äter två timmar innan passen, vanligtvis gröt och frukt. Tacksam för svar!

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 5. okt 2005 05:40
span style="color:Purple">"Det finns olika teorier, men de mest troliga är att det uppstår syrebrist i de muskler som håller upp magen och tarmar. Så länge man är stilla spelar inte det någon roll, men när du rör dig räcker inte syret du andas in till och då börjar värken. Har du dessutom just ätit eller druckit mycket blir det tyngre för dessa muskler. Starta träningen lugnt så hinner kroppen anpassa sig till det ökade syrekravet." Min sambo märker framför allt håll när hon druckit mycket precis innan träningen. Jag har över åren tränat bort mitt håll när jag fått bättre kondition så jag tror på syrebristteorin även om det finns andra teorier också. Vill dock också säga att man vet faktiskt inte det rätta svaret, precis som att man inte vet varför vi sover igentligen. :confused:

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 6. okt 2005 09:27
Har prövat nu att börja passet mycket lugnare för att sedan öka och det funkade! Antar jag varit för ivrig, då jag tycker träningen är så rolig att jag ger allt från början. Nu blir det att lära sig att ta det lugnare :rolleyes: Stor tack för tipsen!

    AddthisDel   FeedRSS feed