Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

"Fit" utan standig bantning?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User alexandre

Page_code

Document "Fit" utan standig bantning? Skrevet 10. feb 2015 20:05
No_medium_image Fra: Stockholm
Indlæg: 1232
Medlem: 42850

Jag har lagt på 4.5 kg fett under senaste halvåret, magrutor som man kunde skymta innan sommarsemestret är nu borta. Jag står ut med det för att jag gör framsteg i gymmet.

Jag blir ändå fundersam för att jag går upp i vikt trots att jag "bantar".

Jag avstår bullar på veckofika, efterrätter i lunchrestauranger, skippar ibland lunch ute och äter istället matlåda med vettig mat, åt inte en enda godisbit när det var flera hinkar med konsultgodis till Jul på jobbet. Jag är inte van med och därför aldrig sugen på färdigmat/halvfabrikat, snacks, smågodis och slutade helt med sötade drycker (läsk/yoghurt/jus) för ett par år sen. Mina favvoefterrätter är en ostmaka eller en tallrik havregrött med topping av kvarg med frysta bär. Begränsar även portionsstorlek, jag går inte hungrig men inte "behagligt mätt" heller.

De "normala" dvs de mer eller mindre överviktiga som struntar i hälsan skulle kalla det för "banting". Behöver man ständigt "banta" bara för att slippa viktuppgång?

Kan ni äta efter behag och ändå behålla "body fat level within the 'fit' category" enligt beskrivning till bilder på länken här?

http://www.builtlean.com/2012/09/24/body-fat-percentage-men-women/


    AddthisDel   FeedRSS feed