Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

ett problem med cirkulationen?

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female Ephedra_OD

Page_code

Document ett problem med cirkulationen? Skrevet 8. feb 2006 07:24
6816 Fra: Stockholm
Indlæg: 36
Medlem: 6816
Hej alla.. Jag vet inte om det blir rätt forum nu men det har iaf lite med kost att göra. Jag har ett ganska pressat förhållande till mat,jag äter inte särskilt mycket viss perioder och adra måste jag äta mer för jag blir yr,får huvudvärk osv.. Ibland vissa perioder så får jag hungerkänslor och andra inte.. Dessutom äter jag inte grönsaker och jag har på senaste (ca 3månader nu) dragit på mig massa förkylningar halsinflamationer och mindre obehagliga saker.. Har även nu drabbats av magkatarr så hungerkänslorna är värre.. Jag har varit super förkyld i 2 veckor nu och har även börjat bli yr och blöda näsblod. Jag har lågt blod tryck från början men ibland blir det extrem lågt. jag fryser jämt och mina fingrar blir ofta kritvita och naglarna blir blå jag skrämmer folk. Kan jag ha vitamin brist och därför bli sjuk..? (äter jätte mycket när jag är sjuk så jag har svårt att tro att det saknas mat..Men vad är det för fel på mig???:( :confused:

User_female eva-lotta

Page_code

Document Skrevet 8. feb 2006 13:30
6 Fra: Solna
Indlæg: 27
Medlem: 7488
Det låter ju hur jobbigt som helst. Jag är absolut ingen expert och kan bara utgå ifrån mina egna erfarenheter, men det låter ju som att du är inne på rätt spår när du funderar på om din kost kan vara problemet. Själv tyckte jag att jag åt och mådde helt OK förut, men efter en uppryckning där jag tryckte in rejält mycket mer grönsaker och kastade ut färdigrätterna, halvfabrikaten och snabbmaten, så mår jag så himla mycket bättre. Andra kan tydligen äta lite vad som helst och må hyfsat för det. Det som funkar för den ene ... Det du antagligen måste fundera igenom är hur det kommer sig att du har ett ansträngt förhållande till maten och om det går att göra något åt det, hur det kommer sig att du inte äter grönsaker (det finns hur mycket gott som helst där ute, I promise), om det finns andra faktorer som påverkar det hela och som gör att du inte verkar ha så mycket struktur och regelbundenhet i ditt ätande, om det finns någonstans du kan börja för att ta små steg mot ett bättre ätande .... Det är många & stora frågor, men jag tror du kan vinna en hel del på att få lite ordning på det hela. Det finns massor av bra böcker inom ämnet, om du vill ha tips.

User_female alv1

Page_code

Document mat Skrevet 8. feb 2006 20:17
No_medium_image Fra: Stockholm
Indlæg: 10
Medlem: 4642
Hej, Du måste äta mer regelbundet. Gör ett schema och ät efter det även om du inte är hungrig. har du nu ont i magen måste du äta ofta och lite. Drick ett glas yougurt - mild lätt yogurt gärna naturell - ät en halv banan till. Gör om samma sak om två till tre timmar. Ät en köttbit. Lycka till. Du kommer att bli frisk. Alv

    AddthisDel   FeedRSS feed