Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Diet-Pro

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female Eva_L

Page_code

Document Diet-Pro Skrevet 9. nov 2005 09:51
No_medium_image Fra: Eskilstuna
Indlæg: 10
Medlem: 7836
Jag funderar på en sak som någon här kanske kan svara på. Det är så att jag har blivit rekommenderad av min återförsäljare av Diet-Pro (Star nutrition) att jag ska dricka en diet-pro 75 minuter innan konditionsträning för att bränna maximalt med fett. Samtidigt har jag hört från andra att man inte ska äta något på 2-3 timmar innan konditionsträning för att bränna maximalt med fett. Vilket sätt är bäst att göra om man vill få ut maximal fettförbränning av sitt konditionspass? :confused: Hej så länge!

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 9. nov 2005 11:04
Jag kan endast se nackdelar med att ta Diet-Pro så nära träningen på grund av två saker: span style="color:DarkRed">- Diet-Pro betår av 50% kolhydrater span style="color:DarkRed">- Diet-Pro har glykemiskt index på 47 De långsamma kolhydraterna kommer alltså troligtvis förse din kropp med glykogen-bränsle under hela träningspasset. Teorin med att inte äta direkt innan träningspasset är ju att glykogen-depåerna skall vara så tomma som möjligt och du bränner ifrån fettreserverna istället. Däremot om du tränar på eftermiddagen så kan jag tänka att Diet-Pro fungerar utmärkt som frukost eller mellanmål på förmiddagen.

User_female Eva_L

Page_code

Document Skrevet 9. nov 2005 15:42
No_medium_image Fra: Eskilstuna
Indlæg: 10
Medlem: 7836
CremytosJag kan endast se nackdelar med att ta Diet-Pro så nära träningen på grund av två saker: span style="color:DarkRed">- Diet-Pro betår av 50% kolhydrater span style="color:DarkRed">- Diet-Pro har glykemiskt index på 47 De långsamma kolhydraterna kommer alltså troligtvis förse din kropp med glykogen-bränsle under hela träningspasset. Teorin med att inte äta direkt innan träningspasset är ju att glykogen-depåerna skall vara så tomma som möjligt och du bränner ifrån fettreserverna istället. Däremot om du tränar på eftermiddagen så kan jag tänka att Diet-Pro fungerar utmärkt som frukost eller mellanmål på förmiddagen.
Tackar för svaret! :) Jag misstänkte att det låg till så där men blev tveksam när jag blev rekommenderad att dricka det 75 min innan.

    AddthisDel   FeedRSS feed