Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Kost & Vikt

Blir såå trött

Lock48

You must login to join this group. If you are not a member yet please register for free using the button below.

    AddthisDel   FeedRSS feed

User_female Ephedra_OD

Page_code

Document Blir såå trött Skrevet 4. okt 2005 21:04
6816 Fra: Stockholm
Indlæg: 36
Medlem: 6816
Hej alla nu är det jobbigt med maten å allt igen :( Jag kan inte rå för det men jag äter mindre jag räknade ut utifrån viktväktar metoden hur mycket jag ätit,jag kom upp i knappt 9 points... Jag var på gymmet idag och trots att jag väger mellan 57-56 och är 167 så ser jag mullig och lite lönn fet ut,värsta depprimeringen att se alla andra som inte led av något utav diverse symtom.Hur kommer det sig att jag kan se rund ut även om jag inte är överviktig? Någon som har positiva tänkar tipps? Mitt största problem är att jag inte vågar tro att jag kommer få resultat om jag äter mer..:( + Är det någon ny/nyare på sats sture och zenit som vill ha en tränings kompis är nämligen ganska tråkigt att vara själv.Än så länge är jag inte i form å måste köra gula klasser men gärna vita också.Är 18,nån som känner att det vore kul med ett bihang?? Mvh sussane :confused:

User micke.lonn

Page_code

Document Skrevet 4. okt 2005 22:20
7270 Fra: Stockholm
Indlæg: 42
Medlem: 7270
Ephedra_ODJag var på gymmet idag och trots att jag väger mellan 57-56 och är 167 så ser jag mullig och lite lönn fet ut,värsta depprimeringen att se alla andra som inte led av något utav diverse symtom.
hmmm Lönn-fet.... Inte kan det komma från mig iaf. ;) /Micke Lönn

User_female Ephedra_OD

Page_code

Document Skrevet 5. okt 2005 04:42
6816 Fra: Stockholm
Indlæg: 36
Medlem: 6816
hahahaha säger du det =) tur för dig

Deleted user

Page_code

Document Skrevet 5. okt 2005 06:04
Jag räknade lite på ditt BMI och tyvärr flickan, det finns ingen chans att det är stora fettreserver som plufsar till din kropp eftersom du ligger på den nedersta gränsen på skalan. Jag tror snarare att det är odefinierade muskler som gör att du tycker att du ser lite rund ut. Och det är inte mindre mat som kommer lösa detta utan mer träning. Och om du fortsätter att äta 9 points så kommer du troligtvis inte orka träna så mycket som du skulle vilja/behöva. Sätt dig ner och planera ordentligt. Har du tid att gå till gymmet 3 grr i veckan, om så ta den chansen! Börja styrketräna på minst ett av dessa tillfällen. Styrketräning kanske verkar krångligt i början och det finns hur många maskiner som helst men det kommer inte dröja länge förrän du hittar de övningar som passar dig. Gå till http://www.exrx.net/Lists/WtFemale.html och tryck med musen på de platser som du tycker behöver göras lite hårdare och databasen svara dig med övningar som skulle fungera. Bara att titta igenom dem och välja ut ett par som verkar bra och testa på gymmet. Och försök att ha lite tålamod ;)

User paddan

Page_code

Document Skrevet 5. okt 2005 07:41
2 Fra: Uppsala
Indlæg: 139
Medlem: 5176
MAn är sällan nöjd med det man ser i spegeln :mad: det gäller oss allihopa... Deppa inte för det ÄT BRA och ordentligt och späk dig INTE tillsammans med träning så kommer reultaten och figuren som ett brev på posten... Äter du dåligt så kommer du bara att må sämre och se sämre ut. Keep it up :p

User_female Lindzan

Page_code

Document Skrevet 5. okt 2005 19:22
3459 Fra: Malmö
Indlæg: 85
Medlem: 3459
9 points! Det är ju ingenting! För att du överhuvudtaget ska få ditt dagliga intag måste du äta dubbelt så mycket. Äter du inte, får du ingen energi, din förbränning avtar och då har du ju ingen nytta av något du gör. Träna 3-4 gånger i veckan varierat, ät dina points (ja, du vet ju hur du räknar ut, står i välkomstboken) + det du tränar upp. Skit i att spara, tränar man måste man ha extra energi. Och ät ordentlig mat, stadig frukost, mat ca 2 timmar innan träning och så snart efter du kan så kroppen återhämtar sig. Och viktigast är, snöa inte in dig för mycket på att du ska äta perfekt och träna effektivast, glöm inte att ha kul också!!! Lycka till!

    AddthisDel   FeedRSS feed