Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
6299
  • Sider

  • No pages

viola Link Blog

KvinnaViola Petersson, 59År, Od, Sverige

viola's Blog

Ont i vristerna.

AddthisDel   FeedRSS feed  
Usch vad tråkigt det är att få ont!
Igår var jag ju ute och promenerade och fick vända om för att jag fick ont, antingen i vristerna eller om det är benhinnorna, jag vet inte.
Idag tränade jag på gymmet och tänkte testa att använda mina joggingskor på bandet i stället för mina vanliga träningsskor. Men tyvärr märkte jag ingen skillnad.
Fast nu är jag nog mer inne på att det är mina vrister som inte riktigt vill vara med.
Kan det vara så att man är så stel i vristlederna att man kan få ont där.
Jag tror att det beror på att man vinklar upp foten lite mer när man promenerar snabbt. Jag fick även ont när jag körde roddmaskinen i 5 min och då vinklar man ju också upp foten när man kör framåt med sitsen.
Låter det som en vettig förklaring. Är det någon som känt av detta också.
Förhoppningsvis är det ju bara en träningssak antar jag.
Både löpbandet och rodden körde jag efter mitt gympass så jag tror inte enbart det handlar om uppvärmning även om man säkert skulle kunna mjuka upp lederna lite mer innan man kör på ordentligt.
Vad tror ni? Kan min teori vara riktig?
 
Written 903 weeks ago
7569cd442e25e3002e530f22dc3a4786e679001b5c063aadf89c37dd8acb3d71 1278 weeks ago

Abbe81

Jag känner av något liknande just nu. Jag får lite som kramper vid smalbenet, i de muskler man har från fotleden upp till samalbenet då. Det känns för mig som att muskeln drar sig ihop och ger en kramaktig känsla efter ett tag när jag promenerar snabbt/joggar. Jag kommer ihåg att hade liknande problem när jag var ungre och spelade fotboll efter ett längre uppehåll och då försvann det efter några veckor av intensiv löpträning med laget. För mig så har jag alltid tänkt att det är muskeln som inte hänger med, att det är antingen så att jag har vilat under en längre period och muskeln blivit slapp eller att jag gått upp i vikt o muskeln klarar inte av på frestningarna. Så jag tror att det ligger något i det du säger, att muskeln påfrestas extra mkt på något sätt.

H/ Abbe