Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Sider

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna44År

ugly39's Blog

Väntar på träningsvärken

AddthisDel   FeedRSS feed  

Var på ett nytt pass idag, och har en känsla av att det kommer kännas på något otippat ställe imån. Pump/Core hette det, och jag som hade lite dålig koll var helt inställd på att det helt enkelt skulle vara lite pump med lite coreövningar på slutet typ. Men när jag kom in i salen såg jag - ingen bräda! Å instruktören hade jättelite på sin stång. Tydligen var 1.25 maxvikt för tjejer. Bestämde mig raskt för att köra bara med stången.  


En snabb beskrivning av passet var att det var rätt vanliga pump-övningar, men man stod på ett ben mest helatiden! Och istället för att ligga på bräda och göra övningar låg man på en liten rund skumgummipinne (rundad uppåt, platt mot golvet) som täckte bara ryggraden i princip. Å lyfte lite på fötterna gjorde man dår också, när man låg å balanserade. Aldrig har det känts så mycket i magen att träna bröst!


Passet avslutades med en rejäl stretch. För en gång skull kände jag mig färdigstretchad när jag gick därifrån. Vet i och för sig inte om det var passrelaterat eller om det var instruktören det hängde på...


Ska bli spännande att se hur kroppen känns imån!

 
Written 776 weeks ago
31850 776 weeks ago

proppan2

Nåt sånt pass har jag aldrig hört talas om innan, det lät ju lite speciellt. Blir spännande att höra rapport om ev träningsvärk i morgon.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 776 weeks ago

Linda Granath

Jag körde ett sådant pass i tisdags. Vi började med 45 minuter spinning sedan körde vi 45 minuter pump. Precis som du beskriver var det lätta vikter som gällde och mycket på ett ben. Vi tog sedan fram den oranga kudden som du beskrev. Oj vad kul vi hade. Att ligga på den och köra bröst med ett ben i luften tog bra i hela bålen. Jag tyckte att passet var urkul och frågade om det skulle bli fler sådana, men det visste de inte. Det var instuktören själv som hade hittat på att vi skulle köra detta denna gång. Synd, för annars hade jag bokat mig direkt. Jag hade förvånansvärt nog ingen träningsverk dagen efter.
39963 776 weeks ago

TinyPaws

oh va kul det låter! :)