Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
29449
  • Sider

  • No pages

ugly39 Link Blog

Kvinna44År

ugly39's Blog

Fotanpassad träning

AddthisDel   FeedRSS feed  

Foten var riktigt stel igår, och troligen också svullen (har inte kollat =)). Var tveksam till om det skulle funka att köra spinning på kvällen, men det kändes rätt bra på cykeln till jobbet, så jag bestämde mig för att pröva. Så efter att ha haltat runt på jobbet blev det gymmet nästa. Körde lite bålstyrka innan jag snörde fast skorna i pedalerna, och faktiskt, det gick riktigt bra! Om jag tog det riktigt försiktigt gick det till om med hyfsat att stå! Men jag tog ändå det säkra före det osäkra och satt mest. Kändes efteråt att det rörelsen och blodgenomströmningen gjorde susen för stelheten.


Idag blev det morgonsim med sambon. 45 minuters bröstsim. Anammade de nya armtagen jag lärt mig på teknikpasset förra veckan, och det kändes bra. Inbillade mig att jag blev lite tröttare i övre delen av ryggen, men är det så är det bara positivt! Testade bentagen i ett par längder också, men det är svårare. Kommer helt ur rytm och håller på att drunkna =) Det hade varit bra med en flytplatta så man bara kunde koncentrera sig på tekniken och inte själva överlevandet. Men det känns fasligt nördigt att införskaffa en sån, så jag får se... Det blir nog tillräckligt illa om jag köper de där simglasögonen jag funderar på =) Men jag ger inte upp, övar man lite varje gång så ska det väl gå till slut!


Har de senaste veckorna funderat en del kring min träning, och hittade just ett par avsnitt av P1s kropp och själv som jag missat, som väcker ännu mer tankar. Ska se om jag kan samla ihop dem till ett blogginlägg till lite senare... Eller så kanske det måste delas upp på flera...

 
Written 776 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 776 weeks ago

Linda Granath

Vad skönt att foten fungerade på träningen.

Ska man träna teknik är det nog bara att inse att man behöver flythjälp. Jag provade att köra lite crawl idag. Jag hade väldigt svårt att komma ihåg både bentag, armtag och så att andas. Glömmer man andningen blir det ju lite jobbigt i längden. Så en flytplatta är nog inte helt fel.