Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
56176
  • Sider

  • No pages

tombjo Link Blog

ManTomas Björklund

Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt?

Avund

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag är avundsjuk. Ja, jag menar det. Jag ska inte ens försöka med något klämkäckt som avundsfrisk. Jag är avundsjuk. Just nu är jag det på Lindbladet och Maria_Becker. Varför undrar ni? Jo, det ska jag berätta för er. Jag är fruktansvärt avundsjuk på deras träningsvärk. Jag vill också ha träningsvärk!!! Här skivstångas, boxas, cirkelgymmar och cirkelfyser, spinner i 4 timmar, klättrar på väggar och styrketränar excentriskt och vad får jag av det? Ja, jo, jag var lite stel i ena skulderbladet när jag rörde det till ändläget i förrgår morse, men det försvann efter nån timme... så jäkla snopet! :(


När jag var på skivstångspasset på Sveavägen idag hörde jag två tjejer prata om att de hade svårt att sätta sig på dass efter förra gången. Jag vill också ha svårt att sätta mig på dass!!! Och Maria skriver om att problemen med att böja benen! Jag kände att en sena i knävecken var en aning uttöjd efter sidosparkarna, hoppsparkarna och yxsparkarna på boxteknikpasset. Det var alles och inte fan gjorde det nått ont när jag gick i trappor efteråt heller!


När jag kör något nytt så kan jag få träningsvärk första gången och känna av det efter andra gången men tredje gången så känner jag ingenting alls. Ja, jag vet att brist på träningsvärk inte betyder brist på effekt men det är lite grann som att betala med visakort i butik: det känns inte.


Jag menar kom igen!!! Jag vill känna hur benen viker sig och när jag går ner för trapporna och jag vill stöna när jag vänder mig i sängen som om det var något helt annat jag höll på med.


För jag är avundsjuk, jag är så avundsjuk
Det finns så mycket jag behöver
Värk efter en massa träning
Avundsjuk, jag är så avundsjuk
Jaahh, aaahh, aaahh 


 

 
Written 685 weeks ago
56176 684 weeks ago

tombjo

Nja, har inte för mig att det kändes något speciellt efter vikingarännet. Trött var jag ju, men jag hade inte ont någonstans.
43768 684 weeks ago

jules76

Du är verkligen ett svårt case... :-) Då är det kanske dags för TC eller PT som Tinselina skriver... lycka till!
No_small_image 684 weeks ago

Snoozie

Lösningen är väl att träna ännu hårdare och längre med ännu tyngre vikter. Kanske flera dagar i rad, då lär du nog känna något till slut. (så brukar jag göra när jag inte känner någonting, dvs öka intensitetet.) Satsa på maraton, vasaloppet eller nåt ... : )