Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
5104
  • Sider

  • No pages

parp Link Blog

ManPär Petersson, 55År, Stockholm, Sverige

parp's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

söndag i skogen

2007-01-28 15:16   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
För tredje söndagen i rad har jag och en granne idag varit ute ute på långpromenad. Särdeles vackert idag med snön och solen. Vi har gått olika sträckor av Lidingöloppsspåret och gick idag den sista sträckan (egentligen mittensträckan av loppet). 14 km i lugnt tempo, ahhh! Vi hade till på köpet gaskök och gulachsoppa med och avnjöt denna i en solbelyst slänt.
Antingen kan man göra detta eller så kan man ligga i soffan och titta på dåliga repriser hela söndagen.

Jag vet vad jag väljer!

Pär
 

Premiär begången!

2007-01-23 19:22   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel
Så är då premiären begången på löparskidor. Riktigt härligt att susa fram i spåren i mörkret. Tog en runda på 6 km efter jobbet och längtar redan ut igen. Jag känner på mig att det kommer bli några runder innan snön försvinner. Ur spår!

Pär.
 

Nyinköpta skidor!

2007-01-23 07:19   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel
Äntlligen kom då snön även till Stockholm! Igår kunde jag inte bärga mig utan smet lite tidigare från jobbet och införskaffade mig ett par löparskidor. Nu står de här bredvid mig på jobbet och blänker. På lunchen skall jag gå ner i friluftsförrådet och lägga på glidvalla och sedan efter jobbet blir det premiärtur!

På väg hem från affären igår dök en massa nya, tidigare otänkta tankar upp i skallen. Kanske skulle man ge sig på Vasaloppet nån gång i livet? I år blir det inte, men man kanske skulle satsa till -08? Vi får se. Nu gäller först att hitta tillbaka till att stå på ett par smala skidor igen!

Vi ses i spåret!

Pär.