Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Sider

  • No pages

Omega Link Blog

ManChristian Milleding, 44År, Skellefteå, Sverige

Omega's Blog

Planeringen, kosten och träningen

AddthisDel   FeedRSS feed  
Mitt skulderblad som jag skrivit om tidigare känns äntligen 100% igen och det känns inte som om jag kommer bli mer sjuk framöver.

Så jag har börjat på ett kostschema som förmodligen kommer bestå av mycket vatten, pasta några gånger varje dag så att jag inte går hungrig och jag kommer äta vanlig middag. Vanlig middagär kött, potatis och grönsaker eller liknande. Jag drar inte in på något för mitt mål är inte och gå ned i vikt, utan upp. Med regelbunden träning och min ämnesomsättning tror jag på en vinnande kombination.

Nu är det bara frågan hur länge jag kommer att träna varje dag (ge mig gärna förslag) och hur den kommer se ut. Det jag vet är att den kommer att ske hemma, i min nya lägenhet från och med augusti... och att den består av träning med hantlar och boxning i första hand. Naturligtvis kommer jag koncentrera mig på lite längre motionsövningar och stretchmoment då det gäller att vara försiktigt, med tanke på min tidigare skada.

Denna tiden som varit har jag fåt mig en stor mage av alla läsk och choklad jag fått i mig, vilket är fantastiskt! Vad babblar killen om säger ni nu, right? När man är lika lång som Dolph Lundgren och har vägt cirka 70 kg i flera år är jag överlycklig av att väga över 80 kg nu. Även om det är fett så har jag iaf något att bygga muskler på. Dessutom är det skönt att få en någorlunda normal ansiktsform och att mina jeans inte ramlar av midjan...

Min inspiration från början har varit min bror, som tävlade i Bodybuildning på 80-talet. Han lyckades ganska bra, var delägare i ett gym och sysslademed många sporter, tex hockey, fotboll, boxning, skateboarding...
Han var någon att se upp till och han rekomenderade boken "Sly moves" som jag hjälpt mig att hitta den motivation som jag behövde. Den var också lättläst, bra bilder och många tips för dem som kanske inte är tränignsfreaks från början.

Nu är jag där jag vill vara, nu är det bara dags att ta sig till målet!
 
Written 932 weeks ago