Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
6
  • Sider

  • No pages

Enga83 Link Blog

Kvinna

Enga83's Blog

Premiär

AddthisDel   FeedRSS feed  
Jag har aldrig skrivit ett enda blogginlägg förut i hela mitt liv, så ikväll är det premiär. Det skulle gälla att veta vad alla knappar här uppe betyder. Igår var jag och sprang med marathongänget. Det blev en sträcka på 14km. Jag som aldrig sprungit längre än 10, men det gick riktigt bra. Kanske jag skulle kunna komma upp till halvmaraton ännu i höst. Nå vi får se. Jag skall ju satsa på simning och cykling också, för att genomföra mitt första triathlon nästa sommar. Kanske inte vintern kommer att bli så olidlig heller, när jag har något att se fram emot därefter.
 
Written 923 weeks ago
6 1276 weeks ago

Enga83

Jo, det var verkligen inspirerande. Tydligen behöver man inte vara övermänniska för att ställa upp i Ironman. Kan man förresten utföra cyklingsdelen i ett triathlon (sprint) med hybridcykel, eller hör det till reglerna att man har racer?
6061 1276 weeks ago

HakanLarsson

Härligt!! Triathlon är faktigt riktigt skoj. Kolla in denna kämpe: http://83.227.243.196/stefan/Photos_KalmarTri2004.htm Han gör genomför en Ironman, trots att han inte direkt har tvättbräda. Inspirerande, eller hur?!