Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
127283
  • Sider

  • No pages

aovb Link Blog

ManAlf Berggren, 56År, Älvsjö, Sverige

Färgfilm

http://fargfilm.blogspot.com

En fredag som verkligen...

AddthisDel   FeedRSS feed  

...satte spår av trötthet det var längesedan jag upplevde. Stack hemifrån 04.15 för att hinna med fakirflighten från Arlanda till Vantaa där spännande och givande möten skedde under dagen. På eftermiddagen kände jag hur tröttheten började smyga sig på mig. Ren tur att jag inte köpte en flaska portvin på flygplatsen för 104 pengar. Att jag inte köpte den var för att jag inte ville ha någon extra påse att släpa på förutom PC-väskan. Det var först efteråt jag kom att tänka på att de där 104 pengarna var Euro och inte SEK...

Tröttheten fortsatte idag och jag kände mig verkligen helt färdig. Räddningen kom när Malin kom hem från sin 30k-runda på racern och hon sa att jag såg ut som en riktig lodis varpå hon tvingade ut mig på en MTB-tur som hon själv följde med på. Och vilken dag det blev! Kanonväder och en härlig höstluft förvandlade det svartvita sinnet till ren och skarp färgfilm. Efter en knapp mils landsvägstramp tog vi av in på ett elljusspår som var härligt kuperat och pulsen fick jobba lite. Fick blodad tand av det och föreslog att vi skulle trampa vidare till Hammarbybacken och ge den en chans att utmana oss. Måste säga att jag är imponerad av Malins försök att trampa uppför den efter 5 mils cykling. Ingen av oss trampade hela vägen upp men vi traskade den sista biten och njöt av utsikten en stund innan vi stack hemåt.




Hemma igen var lodisstämpeln borta och det blev en dusch innan jag cyklade och samlade ihop barnen som var utspridda hos kompisar i området där vi bor. Dagen som startade med en trötthet av sällan skådat slag förvandlades till den bästa höstdagen hittills i år :). Tänk vad lite fysisk aktivitet kan göra skillnad.

I morgon fortsätter planeringen av den kommande träningen inför En Svensk klassiker. Börjar få tillbaka lusten till träning efter ett tags tvivlande ;).

Ha en skön lördagskväll

 
Written 653 weeks ago