Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
127283
  • Sider

  • No pages

aovb Link Blog

ManAlf Berggren, 56År, Älvsjö, Sverige

Färgfilm

http://fargfilm.blogspot.com

1116 kcal fattigare och 15k...

AddthisDel   FeedRSS feed  

...löpningserfarenhet rikare och en massa andra saker kan summera lördagen :)! 86 minuter tog det för mig att ta mig runt Lidingöloppets bana på 15k vilket placerade mig ungefär i mitten i bland kategorin "män" ;). Nu var det ju inte det primära att placera sig utan att göra det och det gjorde jag :)!! Sista momentet i halvklassikern bockades av i går och det känns så jäkla bra!

Hade med mig min egen hejarklack som stod och tjoade vid ett par tillfällen igår. Det värmde och peppade :).




Vilken dag det blev, kanonväder och jag var helladdad att springa för allt jag kunde och göra det på max 90 minuter. Bestämde mig för att springa med musik i sista stunden och köpte ett par hörlurar ute på Lidingö men det hade jag bara glädje av de första 2 kilometrarna för sedan tystnade Spotify...hade inte offlineläget på och telenätet la av så det blev att lyssna på min egen andhämtning istället...Den var inte att leka med för jag hade en snittpuls på 167 och var i någon backe uppe och nosade på närmare 180 vilket är mycket för mig. Stannade bara upp vid ett tillfälle och det var vid sista vätskekontrollen där jag svepte ett glas sportdryck och ett glas vatten.

Efter målgången blev jag uppfångad av en tjej som är sjukgymnast och håller på med ett forskningsprojekt på Bosön och jag fick frågan om jag kunde tänka mig att vara med. Det var knappast så att jag tvekade utan svarade såklart ja till det och nu ser jag fram mot att höra av henne :). Sprang även på min löparidol MarathonMia på gräsplanen vid "de små blå plasthusen". Hon skulle springa 30k som var hennes sista moment i en Svensk klassiker. Gå gärna in på hennes blogg och kolla hennes erfarenheter som är jättespännande att ta del av. Ett annat bekant ansikte var Tina Jumbe på Blossom Magazine som jag bytte några hastiga ord med när hon i full fart delade ut tidningar till besökarna i utställningshallen.

Det är så himla häftigt att förra helgen ha tagit mig runt Halvmaran och nu Lidingöloppets 15k runda och sätta det i perspektiv till hur det såg ut för ett år sedan när jag ännu inte klarade 5k utan smärta och ett flås som jag helst inte vill minnas ;)! Det var i slutet av oktober förra året som jag bestämde mig för att ta mig igenom halvklassikern och det kändes då rätt stort och avlägset att klara av. Nu är planen för kommande år klar och det är att göra en Svensk Klassiker på en totaltid under 24h. Anmäld till både Öppet spår och Vätternrundan och ska nu planera upplägget så att det blir en lika rolig upplevelse som halvan har varit :).

Bytte ut sportdrycken mot något mot mer svalkande och bubblande och tog ett riktigt varmt bad efter loppet. Behöver väl knappast säga hur trivsamt det kändes :).




Nu blir det att softa lite och "njuta" av en grym träningsvärk i lårmusklerna som känns som något vilddjur haft som bitleksak ;). Imorgon träningsfritt men sen är det dags att ta nya tag igen!

Ha en skön söndagskväll

 
Written 656 weeks ago